Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
 • Facebook
 • Twiter
 • Google Plus

14/05/2018

Comença la preinscripció al BATXILLERAT i CICLES DE GRAU MITJÀ

Del 14 al 24 de maig
Veure imatge de Comença la preinscripció al BATXILLERAT i CICLES DE GRAU MITJÀ (nova finestra)
Avui dilluns, 14 de maig, comença la PREINSCRIPCIÓ de POSTOBLIGATORIS concretament  els estudis de BATXILLERAT i CICLES DE GRAU MITJÀ., i

El període de preinscripció serà des d'avui dilluns, 14 de maig fin el dijous, 24 de maig.

Un cop finalitzada l'educació secundària obligatòria, l'alumne pot triar entre fer batxillerat, cicles de grau mitjà, o programes de formació i inserció. Són els ensenyaments de postobligatòria de la franja d'edat de 16 a 18 anys.
 
 • Els ensenyaments de batxillerat, es cursen, generalment, entre els 16 i els 18 anys, però s'hi pot accedir a qualsevol edat, amb el requisiti d'haver obtingut el graduat en educació secundària obligatòria. Cursen l'ensenyament de batxillerat dona accés als cicles formatius de grau superior, i als estudis universitaris.
 • La formació professional capacita per a l'exercici de diverses professions, i per a la incorporació qualificada al món laboral. S'organitza en cicles de grau mitjà o de grau superior. Per accedir a un curs de formació professional cal formalitzar la sol·licitud de preinscripció encara que es cursin altres ensenyaments en el mateix centre.
 • Ensenyaments professionals d'arts plàstiques i disseny capaciten per a les professions relacionades amb el disseny, les arts aplicades i els oficis artístics.
 • Programes de formació i inserció (PFI) són programes adreçats a joves que compleixin com a mínim 16 anys d'edat, i com a màxim 21 l'any d'inici del programa, que han deixat l'Educació Secundària Obligatòria i no segueixen estudis en el sistema educatiu ni participen en cap acció formativa.
Com a novetats d'aquest any, recordar que a tots els ensenyaments cal indicar una adreça electrònica per rebre la informació del procés.

Podeu consultar tota la informació d'aquests ensenyaments a la pàgina web del Departament d'Ensenyament: "Estudiar a Catalunya".

Us recomanem consultar el desplegable dels ensenyaments postobligatoris que es poden cursar  a Cataluny.a:  ensenyaments postobligatoris.

Últimes notícies

Veure imatge de L’Hospitalet incrementa un 16% de mitjana la recollida selectiva de residus (nova finestra)
Veure imatge de Núria Marín: “El problema de l’habitatge només se solucionarà amb el consens de totes les institucions” (nova finestra)
Veure imatge de Detinguts dos homes per tràfic de drogues en un local de la ronda de la Via   (nova finestra)
Veure imatge de La remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa s’iniciarà al setembre (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400