Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

07/07/2020

Es poden consultar les llistes d'admesos, d'alumnat assignat en primera opció, i llistes d'espera

La matrícula serà del 13 al 17 de juliol
Veure imatge de Es poden consultar les llistes d'admesos, d'alumnat assignat en primera opció, i llistes d'espera (nova finestra)

Des d’avui ja es pot consultar la llista d’alumnes admesos que cada centre publica en el seu portal web, també podreu consultar la llista per tots aquells alumnes que s’hi ha preinscrit, però que tenen un altre centre assignat. En el cas que el centre no ha pogut atendre totes les sol·licituds, també es publica la llista d’espera.

Aquestes llistes també les podeu trobar publicades de manera virtual a l’Oficina Municipal d’Escolarització  i en l'apartat de preinscripció en el web d’educació de l’Ajuntament de L’Hospitalet

La llista d'espera està formada per totes les sol·licituds que han demanat el centre en primera opció o posteriors, sempre que no tinguin assignada una petició d'ordre anterior (per tant, prioritzada pel sol·licitant). La llista s'ordena per ordre de petició, la puntuació definitiva i el número de desempat.

Fins al 8 de setembre de 2020 si en un centre que té llista d'espera es produeix alguna vacant, aquesta s'ha d'oferir als alumnes que han demanat aquell centre en primera opció (o posteriors) i no se'ls ha assignat ja un centre demanat amb prioritat; qui rebi l'oferta pot matricular-se en el centre o renunciar-hi i, en aquest cas, se l'elimina de la llista d'espera i la plaça vacant s'ofereix al següent de la llista. La gestió d'aquestes llistes d'espera és responsabilitat del centre.

MATRÍCULA:: Del 13 al 17 de juliol de 2020

Recordeu que del 13 al 17 de juliol cal formalitzar la matrícula dels alumnes preinscrits amb plaça assignada a segon cicle d’educació infantil, educació primària i ESO.

 

Més informació: QueEstudiar

Últimes notícies

Veure imatge de Joventut i Barradas inicien la temporada de tardor  (nova finestra)
Veure imatge de Exposicions, conferències i accions artístiques dins el Barcelona Gallery Weekend  (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet celebra la Setmana Europea de la Mobilitat (nova finestra)
Veure imatge de Arrenca un programa de formació i ocupació en neteja d’edificis (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400