Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/05/2016

L'Hospitalet convertirà el Camp de Beisbol en un nou equipament pioner a Europa

La proposta arriba després d’analitzar les necessitats en beisbol, softbol i futbol americà. Tots ells esports arrelats a la ciutat, amb unes entitats amb èxits esportius però que no tenen les instal•lacions adequades. L'actual camp de beisbol es troba en unes condiciones dolentes per a la pràctica esportiva. La proposta municipal és un projecte que no signifiqui només la remodelació del camp sinó que converteixi l'espai en un nou equipament que doni resposta a les entitats alhora que sigui un reclam més de turisme esportiu.

El projecte és pioner a Europa perquè un únic equipament incorpora espais per la pràctica dels tres esports, amb un camp destinat a cada un d'ells en una àrea oberta (sense separacions entre els camps).

Actualment només hi ha instal•lacions d’aquestes característiques al Japó i els Estats Units. Aquesta aposta per la construcció d’una instal•lació esportiva de referència a Europa consolidarà la Feixa Llarga com a gran zona esportiva de la ciutat i s’emmarca també en la promoció de la ciutat com a destinació de turisme esportiu per contribuir a la promoció econòmica de L'Hospitalet.

El projecte es troba encara en una fase molt embrionària. Ara cal treballar-lo i consensuar-lo  amb federacions i entitats de la ciutat. Es calcula que en dos anys podrien començar les obres. Es preveu un pressupost aproximat de 2 milions d'euros.
 

Últimes notícies

Veure imatge de 	Diada de Sant Jordi a L'H (nova finestra)
Veure imatge de 	L'Hospitalet viu la seva Festa Gran (nova finestra)
Veure imatge de  Les Festes de Primavera omplen d’activitat les rambles de Just Oliveras i de la Marina (nova finestra)
Veure imatge de  Les Festes de Primavera més familiars   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400