Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/05/2016

L'Hospitalet convertirà el Camp de Beisbol en un nou equipament pioner a Europa

Veure imatge de Projecte nou Camp de Beisbol (nova finestra)
La proposta arriba després d’analitzar les necessitats en beisbol, softbol i futbol americà. Tots ells esports arrelats a la ciutat, amb unes entitats amb èxits esportius però que no tenen les instal•lacions adequades. L'actual camp de beisbol es troba en unes condiciones dolentes per a la pràctica esportiva. La proposta municipal és un projecte que no signifiqui només la remodelació del camp sinó que converteixi l'espai en un nou equipament que doni resposta a les entitats alhora que sigui un reclam més de turisme esportiu.

El projecte és pioner a Europa perquè un únic equipament incorpora espais per la pràctica dels tres esports, amb un camp destinat a cada un d'ells en una àrea oberta (sense separacions entre els camps).

Actualment només hi ha instal•lacions d’aquestes característiques al Japó i els Estats Units. Aquesta aposta per la construcció d’una instal•lació esportiva de referència a Europa consolidarà la Feixa Llarga com a gran zona esportiva de la ciutat i s’emmarca també en la promoció de la ciutat com a destinació de turisme esportiu per contribuir a la promoció econòmica de L'Hospitalet.

El projecte es troba encara en una fase molt embrionària. Ara cal treballar-lo i consensuar-lo  amb federacions i entitats de la ciutat. Es calcula que en dos anys podrien començar les obres. Es preveu un pressupost aproximat de 2 milions d'euros.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  Arrenca la nova temporada Fit Games L’H (nova finestra)
Veure imatge de  La Cofradía 15+1 commemora 40 anys d’història amb una exposició (nova finestra)
Veure imatge de  62 novel•les negres opten al Premi L’H Confidencial 2018 (nova finestra)
Veure imatge de  El Cementiri municipal amplia horaris i serveis de cara a Tots Sants (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400