Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

13/07/2020

Comença el període de matrícula del segon cicle d'infantil, primària i l'ESO

Del 13 al 17 de juliol
Veure imatge de Comença el període de matrícula del segon cicle d'infantil, primària i l'ESO (nova finestra)

Avui, dilluns, 13 de juliol comença la matrícula dels ensenyaments de segon cicle d’infantil, primària i l’ESO fins aquest proper divendres, 17 de juliol.


Recordeu que els i les alumnes a qui s’ha assignat plaça en el procés de preinscripció han de formalitzar la matrícula durant aquests dies establerts pel Departament d’Educació. Si no es formalitza la matrícula durant aquest període es considera que es renuncia a la plaça adjudicada, llevat que sigui per causes justificades.


El centre educatiu gestionarà el tràmit de la matrícula a través de cites prèvies, utilitzant l’eina corporativa o el telèfon, o alternativament per una confirmació de matrícula i l’enviament de la documentació necessària a través d’un correu electrònic a la bústia oficial del centre.
En aquest últim cas, el centre ha de respondre amb un correu de confirmació, com a justificant de la formalització de la matrícula.


En el cas de desplaçament al centre educatiu seguiu les recomanacions de les autoritats sanitàries respecte a les mesures de seguretat i higiene per evitar el contagi del COVID-19, recordeu que és obligatori l’ús de la mascareta.

Podeu consultar quina documentació es requereix, i tota la informació al respecte a la pàgina web del Departament d’Educació: Queestudiar.


Pel que fa als i les alumnes que continuen escolaritzats en el mateix centre, és el propi centre qui comunicarà el nivell que hauran de cursar i els demanarà la confirmació de la seva continuïtat al centre.

Més informació: llistes d'admesos 

Últimes notícies

Veure imatge de Joventut i Barradas inicien la temporada de tardor  (nova finestra)
Veure imatge de Exposicions, conferències i accions artístiques dins el Barcelona Gallery Weekend  (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet celebra la Setmana Europea de la Mobilitat (nova finestra)
Veure imatge de Arrenca un programa de formació i ocupació en neteja d’edificis (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400