Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

11/07/2020 12:30:00
Salut

L’alcaldessa, Núria Marín, alerta d’un rebrot de casos de Covid-19 als barris del nord de L’Hospitalet

L’Ajuntament treballa en col·laboració amb la Conselleria de Salut, per tal de controlar la situació

  Efectius de la Guàrdia Urbana, Protecció Civil i voluntaris reforcen les tasques d’informació a la ciutadania
Veure imatge de L’alcaldessa, Núria Marín, alerta d’un rebrot de casos de Covid-19 als barris del nord de L’Hospitalet (nova finestra)

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha fet avui una crida a la ciutadania perquè “no es relaxi i continuï seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries” amb l’objectiu d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19. “L’ús de la mascareta i mantenir la distància social són les mesures més efectives de les quals disposem per mantenir la transmissió del virus sota control. En aquests moments, és imprescindible que tots plegats fem un exercici de responsabilitat individual”, ha dit.

Núria Marín ha informat que els darrers dies s’ha detectat als barris del nord de L’Hospitalet, concretament a Collblanc, la Torrassa i les Planes, un increment de nous casos de coronavirus que obliga a reforçar les mesures de protecció i, específicament, l'ús de la mascareta. Així, a tota la ciutat s’ha passat de 31 casos la setmana passada a 107. Concretament, a la Torrassa l’increment ha estat de 4 a 37 casos.

L’alcaldessa ha explicat que l’Ajuntament està en contacte permanent amb la Conselleria de Salut per coordinar les actuacions i compartir la informació. També ha demanat el nom dels positius per poder comprovar que els seus habitatges reuneixen les condicions perquè puguin realitzar el confinament i, en cas contrari, buscar els espais adequats on puguin fer-ho.

L’Ajuntament ha reforçat la informació a la ciutadania mitjançant efectius de la Guàrdia Urbana, Protecció Civil i voluntaris.

Últimes notícies

Veure imatge de Lliurament de premis de Cinephone Film Festival (nova finestra)
Veure imatge de El Programa d’auxiliars de conversa d’anglès comença un nou curs (nova finestra)
Veure imatge de Es renoven més de 1.700 bancs de l’espai públic (nova finestra)
Veure imatge de Joventut i Barradas inicien la temporada de tardor  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400