Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

26/03/2020 13:20:00
Covid-19

L’Hospitalet obre a la ciutadania el Llibre de les Emocions

Un espai virtual per escriure missatges, canalitzar sentiments i compartir bons desitjos
Veure imatge de L’Hospitalet obre a la ciutadania el Llibre de les Emocions (nova finestra)
L’Hospitalet posa a disposició de la ciutadania el Llibre de les Emocions, un espai virtual on tothom que ho desitgi pot escriure missatges d’esperança, canalitzar sentiments i compartir bons desitjos, accessible des del web municipal amb l'enllaç  https://emocions.l-h.cat

El Llibre de les Emocions ha nascut amb la voluntat de donar resposta a la necessitat de moltes persones de sentir-se acompanyades en moments difícils com l’actual, en què es demana aïllament i distància social. Com es diu en la presentació del Llibre, “tothom necessita somriures, paraules d’alè..., sentir que estar aïllats no vol dir estar sols”.

L’Hospitalet ha estat sempre una ciutat acollidora i solidària i, en moments com l’actual, ho torna a demostrar amb campanyes de voluntariat, de donació de sang o de recollida i distribució de material sanitari i de protecció, entre d’altres.

Últimes notícies

Veure imatge de #DonesLH, la viquimarató en línia per visibilitzar el talent femení de L’H arreu del món (nova finestra)
Veure imatge de L’OMIC informa de les noves mesures que afecten el consum (nova finestra)
Veure imatge de Més de 52.600 peces de material sanitari han estat donades per empreses i ciutadans (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament inicia la distribució de proves de detecció ràpida de la Covid-19, rebudes de la Diputació de Barcelona (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400