Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

05/07/2019

El Fòrum de les ciutats amb Consell de Formació Professional es reuneix a l'Hospitalet

Veure imatge de  El Fòrum de les ciutats amb Consell de Formació Professional es reuneix a l'Hospitalet (nova finestra)
L’Hospitalet va acollir, ahir dijous, 4 de juliol, als representants del Fòrum de les ciutats amb Consell de la Formació Professional que es van reunir en sessió ordinària al CEMFO (Centre Municipal de Formació i Orientació al Treball), per tractar diferents temàtiques relacionades amb la Formació Professional.

El tinent d’alcaldia de l’àrea d’Educació, Esports i Joventut, Jaume Graells va acompanyar durant la reunió als representants assistents que formen part d’aquest Fòrum dels municipis de: Barcelona, Granollers, Mataró, L’Hospitalet, Terrassa, Rubí, El Prat de Llobregat, Sabadell, Lleida, Tarragona, Girona, i el Consell de l’FP del Baix Llobregat que ha estat la última incorporació al Fòrum.

L’Hospitalet forma part del Fòrum de les ciutats amb Consell de la Formació Professional des dels seus inicis, la nostra ciutat va ser un dels cinc municipis que van impulsar la creació d’aquest Fòrum l’any 2011. L'abril del passat 2018 es va signar el conveni de cooperació i col•laboració entre els municipis que integren el Fòrum de les ciutats amb Consell de la Formació Professional de Catalunya.

Les ciutats que integren el Fòrum promouen treballar des de la proximitat del territori, aportant el coneixement que dona la relació habitual amb els agents locals, per millorar la formació professional i ocupacional, aquests aspectes i d’altres queden recollits en la Declaració del Fòrum de Ciutats amb Consell de la Formació Professional.


 

Últimes notícies

Veure imatge de Malkoa, Punt i Coma i El Cau del Vermut, guanyadors de la 6a edició de la ruta “A la tardor, platillos!” (nova finestra)
Veure imatge de Actuació de Net i polit en Can Serra (nova finestra)
Veure imatge de Turisme de L’Hospitalet consolida la seva presència a FITUR (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament demana a la Generalitat la planificació i l’execució urgents de les obres de l’Escola Busquets i Punset (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400