Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

01/04/2020 12:05:00
Covid-19

El Consell Esportiu convoca el premi #JoEmQuedoACasa

  El millor rebrà un premi a la Festa de Valors que es fa cada any
Veure imatge de El Consell Esportiu convoca el premi #JoEmQuedoACasa (nova finestra)
El Consell Esportiu de L’Hospitalet ha convocat el premi #JoEmQuedoACasa, en el qual podrà participar tota la ciutadania però especialment tothom que està implicat en els Jocs Escolars.

Per participar-hi, s’han de fer arribar al Consell Esportiu vídeos de jocs, exercicis físics per fer a casa, concursos i campionats virtuals, reptes… que hagin sorgit durant aquest període de confinament.

El Consell Esportiu valora que aquests dies estan mostrant la part més solidària de les entitats de l’esport i de la ciutadania en general i és per això que el  premi #JoEmQuedoACasa serà lliurat a la Festa dels Valors, que organitza cada any. Aquest premi substituirà el tradicional concurs fotogràfic, ja que el Consell entén que, davant aquesta situació, és més adient premiar les accions originals i solidàries.

El Consell Esportiu de L’Hospitalet organitza els Jocs Escolars, una competició que es fa al llarg del curs, compta amb la participació de 8.000 escolars de la ciutat i en aquesta temporada interrompuda celebra la 43a edició de la seva història.

Més informació:  https://cehospitalet.org/lh/

Últimes notícies

Veure imatge de La Generalitat reobre els CAP que va tancar a L’H per la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de Els mercats municipals amplien horari i, des d’avui, obren també els divendres a la tarda (nova finestra)
Veure imatge de L’artista Garbi KW, nou comissari d’art urbà de L’Hospitalet  (nova finestra)
Veure imatge de Reunió amb els hotelers de L’H per analitzar la situació arran de la crisi per la Covid-19 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400