Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/11/2017
Esports

Uns 3.000 infants i joves participaran dissabte al 41 Cros Escolar de L’H  

Dissabte a partir de les 10 hores
Veure imatge de  Uns 3.000 infants i joves participaran dissabte al 41 Cros Escolar de L’H      (nova finestra)
La zona esportiva de la Feixa Llarga acollirà dissabte, 11 de novembre, una nova edició del Cros Escolar, la 41a, que enguany introdueix com a novetat la realització d’una prova solidària.

Per primer cop, dins els actes del Cros, es farà la Cursa solidària que, en aquesta edició, es dedicarà al programa de Creu Roja Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, que atén més de 900 famílies de la ciutat que tenen dificultats per garantir l’alimentació adequada als seus infants. La cursa estarà oberta a totes les categories, tindrà un circuit de 1.800 metres i es farà a les 10.45 hores. El preu del dorsal per participar o del dorsal 0 per col•laborar sense córrer és de 2 euros, que es destinaran al projecte solidari. L’empresa patrocinadora del Cros aportarà 2 euros més per cada dorsal.

Els millors classificats de cada categoria participaran a la final de Catalunya de Cros Escolar que es farà d’aquí a unes setmanes. Tots els que arribin a meta rebran obsequis i també es farà un sorteig de material entre els participants. Durant tot el matí es faran activitats lúdiques i n’hi haurà, com l’any passat, un estand divulgatiu en el marc dels actes programats a la ciutat per commemorar el Dia Universal dels Drets dels Infants.

En l’organització del Cros Escolar, el Consell Esportiu de L’Hospitalet compta amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet, la UD Unificació Bellvitge, el Club Beisbol L’Hospitalet i diversos patrocinadors.

El Cros Escolar es farà de 10 a 14 hores de dissabte a la zona esportiva de la Feixa Llarga. El tinent d’alcalde d’Esports i Joventut, Cristian Alcázar, hi assistirà a partir de les 11 hores.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet rep el Premi Visió Zero Municipal per no haver tingut cap víctima mortal de trànsit (nova finestra)
Veure imatge de  Conferència de Mayor Zaragoza (nova finestra)
Veure imatge de  Adjudicades les obres per instal•lar els ascensors de l’estació Bellvitge - Gornal (nova finestra)
Veure imatge de  Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra activen la campanya de seguretat de Nadal (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400