Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

06/06/2018

Prop d’un miler d’estudiants de quart d’ESO participen avui i demà en l’EngL’isH Week – Acting Together 

Àmplia participació dels instituts, gràcies al programa municipal de conversa amb auxiliars nadius 
Veure imatge de  Prop d’un miler d’estudiants de quart d’ESO participen avui i demà en l’EngL’isH Week – Acting Together  (nova finestra)
Un total de 960 alumnes de quart curs d’ESO de 28 instituts de L’Hospitalet participen avui i demà en les activitats de l’EngL’isH Week – Acting Together, que té lloc a l’Auditori Barradas. Es tracta d’una trobada de les escoles i els instituts de L’Hospitalet que consisteix a presentar petites accions teatrals, vídeos o exposicions orals en llengua anglesa, com a eina d’aprenentatge i d’immersió.

Aquest és el segon curs que els estudiants de quart curs d’ESO participen en aquesta activitat, gràcies a l’impuls del programa municipal d’auxiliars en llengua anglesa que es va posar en marxa el curs 2016-2017, i que compta amb auxiliars nadius de llengua anglesa a les aules. Els mateixos auxiliars han estat els encarregats de presentar i de dinamitzar les actuacions.

L’alcaldessa Núria Marín, que ha assistit a les representacions, ha animat els joves a continuar avançant en el coneixement de l’anglès com a inversió de futur. “A L’Hospitalet ens hem marcat com a objectiu que tots els nois i les noies que avui esteu estudiant avanceu en el coneixement de l’anglès, com un element que us pot ajudar a obrir-vos portes en els àmbits acadèmic i professional en un futur. Si avui l’anglès és ja necessari, demà serà imprescindible”.

Actualment, el programa de conversa amb nadius de llengua anglesa arriba a 2.152 alumnes de secundària dels 28 instituts de la ciutat. A més, tres instituts —Llobregat, Rubió i Ors i Pedraforca— l’apliquen en la totalitat del seu alumnat. El programa té un pressupost de 250.000 euros cada curs.

L’Acting Together arriba enguany a la sisena edició. En les primeres edicions només hi participaven els centres de primària amb l’impuls del Centre de Recursos Pedagògics (CRP).

Últimes notícies

Veure imatge de  Oferta cultural i esportiva a la ciutat a l’agost (nova finestra)
Veure imatge de  Obres de millora a la rambla de la Marina amb la travessia Industrial (nova finestra)
Veure imatge de  Obres que comencen a l’agost a L’Hospitalet  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400