Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

06/06/2018

Prop d’un miler d’estudiants de quart d’ESO participen avui i demà en l’EngL’isH Week – Acting Together 

Àmplia participació dels instituts, gràcies al programa municipal de conversa amb auxiliars nadius 
Veure imatge de  Prop d’un miler d’estudiants de quart d’ESO participen avui i demà en l’EngL’isH Week – Acting Together  (nova finestra)
Un total de 960 alumnes de quart curs d’ESO de 28 instituts de L’Hospitalet participen avui i demà en les activitats de l’EngL’isH Week – Acting Together, que té lloc a l’Auditori Barradas. Es tracta d’una trobada de les escoles i els instituts de L’Hospitalet que consisteix a presentar petites accions teatrals, vídeos o exposicions orals en llengua anglesa, com a eina d’aprenentatge i d’immersió.

Aquest és el segon curs que els estudiants de quart curs d’ESO participen en aquesta activitat, gràcies a l’impuls del programa municipal d’auxiliars en llengua anglesa que es va posar en marxa el curs 2016-2017, i que compta amb auxiliars nadius de llengua anglesa a les aules. Els mateixos auxiliars han estat els encarregats de presentar i de dinamitzar les actuacions.

L’alcaldessa Núria Marín, que ha assistit a les representacions, ha animat els joves a continuar avançant en el coneixement de l’anglès com a inversió de futur. “A L’Hospitalet ens hem marcat com a objectiu que tots els nois i les noies que avui esteu estudiant avanceu en el coneixement de l’anglès, com un element que us pot ajudar a obrir-vos portes en els àmbits acadèmic i professional en un futur. Si avui l’anglès és ja necessari, demà serà imprescindible”.

Actualment, el programa de conversa amb nadius de llengua anglesa arriba a 2.152 alumnes de secundària dels 28 instituts de la ciutat. A més, tres instituts —Llobregat, Rubió i Ors i Pedraforca— l’apliquen en la totalitat del seu alumnat. El programa té un pressupost de 250.000 euros cada curs.

L’Acting Together arriba enguany a la sisena edició. En les primeres edicions només hi participaven els centres de primària amb l’impuls del Centre de Recursos Pedagògics (CRP).

Últimes notícies

Veure imatge de  Es decreten tres dies de dol per les tres persones mortes a l’incendi de la Riera Blanca   (nova finestra)
Veure imatge de  Compte enrere per l’inici de les Festes de Primavera (nova finestra)
Veure imatge de  Campanya informativa de bones pràctiques comercials a Santa Eulàlia (nova finestra)
Veure imatge de  Centenars de persones es van "enrodar" ahir (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400