Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

18/12/2014.  

FÒRUM “CRÉIXER AMB PANTALLES” .  

Veure imatge de Fòrum (nova finestra)
Es va iniciar amb el registre de l’assistència, lliurament de la documentació i acompanyament dels infants que venien amb els seus progenitors al servei de monitoratge. Paral•lelament es varen realitzar dos taller; un sobre el visionat d’un conjunt de vídeos on s’explica les dificultats i oportunitats de les noves tecnologies que poden repercutir en l’educació familiar; i l’altre, tenia l’objectiu de recollir les dificultats i i quines activitats es podrien fer a casa per aprofitar positivament l’oportunitat de les boves tecnologies. Passats 30 minuts es varen intercanviar els assistents als dos tallers. A les 18 hores tots i totes les participants varen baixar a la sala d’actes on el regidor d’Educació els hi va explicar perquè la regidoria organitzava aquesta activitat i va agrair la implicació de les famílies per transferir les conclusions del Fòrum a les famílies de la seva comunitat educativa. A continuació es va realitzar una conferència col•loqui amb el títol CREIXER AMB PANTALLES. UN REPTE PER A LES FAMÍLIES, realitzada per Margui Gual, experta en educació comunitària i membre de FUNDESPLAI, on es va debatre els continguts treballats en el segon taller. Es va finalitzar l’acte amb el lliurament del qüestionari anònim d’avaluació on es va palesar una gran satisfacció de part dels participants. Si voleu més informació, podeu consultar al PAEF, telèfon 93 402 68 46..  

Últimes notícies

Veure imatge de  El Ple aprova inicialment la modificació puntual del PGM per construir un nou hotel al Districte Econòmic   (nova finestra)
Veure imatge de 	Núria Marín, satisfeta amb l’anunci del ministre de Foment d’iniciar en aquest mandat el soterrament de les vies (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet va ser escenari de 214 rodatges durant el 2016 (nova finestra)
Veure imatge de  Concentració pels drets de les persones refugiades davant de l'Acollidora (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400