Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

18/12/2014.  

FÒRUM “CRÉIXER AMB PANTALLES” .  

Veure imatge de Fòrum (nova finestra)
Es va iniciar amb el registre de l’assistència, lliurament de la documentació i acompanyament dels infants que venien amb els seus progenitors al servei de monitoratge. Paral•lelament es varen realitzar dos taller; un sobre el visionat d’un conjunt de vídeos on s’explica les dificultats i oportunitats de les noves tecnologies que poden repercutir en l’educació familiar; i l’altre, tenia l’objectiu de recollir les dificultats i i quines activitats es podrien fer a casa per aprofitar positivament l’oportunitat de les boves tecnologies. Passats 30 minuts es varen intercanviar els assistents als dos tallers. A les 18 hores tots i totes les participants varen baixar a la sala d’actes on el regidor d’Educació els hi va explicar perquè la regidoria organitzava aquesta activitat i va agrair la implicació de les famílies per transferir les conclusions del Fòrum a les famílies de la seva comunitat educativa. A continuació es va realitzar una conferència col•loqui amb el títol CREIXER AMB PANTALLES. UN REPTE PER A LES FAMÍLIES, realitzada per Margui Gual, experta en educació comunitària i membre de FUNDESPLAI, on es va debatre els continguts treballats en el segon taller. Es va finalitzar l’acte amb el lliurament del qüestionari anònim d’avaluació on es va palesar una gran satisfacció de part dels participants. Si voleu més informació, podeu consultar al PAEF, telèfon 93 402 68 46..  

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Ajuntament de L’H rep el premi a la Destinació Turística d’Èxit en la XXI Nit del Turisme (nova finestra)
Veure imatge de  El 2019 L’H comptarà amb tres noves estacions de metro (nova finestra)
Veure imatge de  El Consell de Nois i Noies presenta a l’alcaldessa els resultats dels encàrrecs fets a l’inici del curs (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament impulsa la reforma dels Blocs Florida amb la designació d’un coordinador del pla   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400