Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

16/07/2020 14:05:00
Covid-19

Es tanquen el poliesportius municipals Fum d'Estampa i les Planes

Se suspenen les activitats del programa L’H esport a l’aire lliure als parcs de les Planes i de la Marquesa, a Collblanc
Veure imatge de Es tanquen el poliesportius municipals Fum d'Estampa i les Planes (nova finestra)

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha establert el tancament d’alguns serveis i la suspensió de diferents activitats programades a la ciutat, com a mesura de prevenció davant l’increment dels contagis de Covid-19 registrats a la Torrassa, Collblanc i la Florida. Les mesures s’estableixen en compliment de la resolució aprovada per la Generalitat, i que va entrar en vigor a primera hora de la tarda d’ahir, vigent durant un període de quinze dies.

Pel que fa a l’activitat esportiva, els poliesportius Fum d’Estampa, a Collblanc, i de les Planes han tancat les portes i s’han suspès les activitats previstes als parcs de les Planes i de la Marquesa dins la programació L’H esport a l’aire lliure. Es mantenen les programades en altres parcs i espais a l’aire lliure d’altres barris de la ciutat.

Recordem que, arran del coneixement de l’augment de contagis al nord de la ciutat, diumenge passat, l’Ajuntament va tancar les pistes poliesportives del parc de la Serp, del carrer de Badalona i de Can Trinxet. A més, s’han posat impediments per al seu ús a les pistes esportives del parc de la Torrassa i del parc de les Planes. L’objectiu d’aquesta mesura és impedir la realització d’esport en grup.

D’altra banda, la resolució de la Generalitat autoritza la realització dels casals d’estiu per a infants i joves que organitzen les entitats de lleure educatiu de la ciutat.

 

Últimes notícies

Veure imatge de Treballs nocturns de fumigació contra l’escarabat de l’om a la zona sud de la ciutat (nova finestra)
Veure imatge de Trobat un refugi de la Guerra Civil durant les obres de construcció de l’Escola Ernest Lluch, a la Torrassa (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet convocarà al setembre 25 noves places d’agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Veure imatge de L'Hospitalet compta des d'avui amb 38 nous agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400