Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
12/06/2020 21:10:00

Marín convoca els portaveus per transmetre tota la informació disponible sobre l'actuació policial al Consell Esportiu

L’alcaldessa referma el seu compromís d’actuar amb total transparència en aquest cas i de col·laborar amb la justícia en el seu esclariment

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha reunit aquesta tarda els portaveus dels grups municipals per traslladar-los la informació de què es disposa fins al moment sobre la intervenció policial, el passat dimecres, a la seu del Consell Esportiu.

Marín expressa la ferma voluntat d’actuar amb absoluta transparència  i comunicar tota la informació a mesura que se'n disposi. L’alcaldessa reitera el seu compromís amb la legalitat i la seva voluntat de col·laborar activament amb la justícia en tot allò que es demani per a la investigació, sense detriment de la presumpció d’innocència de tots els afectats. L’Ajuntament, com a institució, és el primer interessat a aclarir els fets.

Igualment, manifesta la seva defensa del treball que el Consell Esportiu de L’Hospitalet, entitat privada sense ànim de lucre, desenvolupa a la ciutat pel que fa a la dinamització de l’esport escolar, una tasca que ha de continuar endavant per la seva contribució a la cohesió social i a la defensa dels valors de l’esport entre els infants i adolescents.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400