Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

26/11/2018

Premi Internacional en Educació Social Joaquim Grau i Fuster

Presentació de les bases de la 6a edició
Veure imatge de  Premi Internacional en Educació Social Joaquim Grau i Fuster (nova finestra)
El passat dijous, 22 de novembre va tenir lloc l'acte de presentació, al Centre Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat, de les bases de la 6a edició del Premi Internacional en Educació Social Joaquim Grau i Fuster, organitzat pel Col•legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya i el Grup de Recerca en Educació Social, i en què col•labora la Diputació de Barcelona.

El Premi Internacional en Educació Social Joaquim Grau neix arran de la desaparició d’en Joaquim Grau, moment en el que els seus companys del Grup de Recerca en Educació Social (GRES), per tal de retre un homenatge a la seva persona i a la seva figura com a educador social. I la millor manera de fer-ho és organitzar accions que potenciïn la investigació i la recerca en educació social i, així, continuar amb la tasca de difusió i divulgació de sabers al voltant d’aquesta disciplina.

Com a professional de l’educació social, Quim Grau, va col•laborar amb l’Ajuntament de l’Hospitalet fent docència al Centre d’Estudis de l’Esplai (CEE) primer, i després a l’ABAST. Col•laborant també amb l’escola del Movi-Baix i amb l’IMAE de l’Ajuntament de Barcelona endegant una labor pionera en la docència de cursos relacionats amb l’animació sociocultural.

Amb el premi es pretén impulsar i motivar el treball de reflexió en el camp de l’Educació Social, i alhora contribuir a la tasca de transmissió i difusió d’experiències que ajudin a consolidar el patrimoni cultural de la professió,així com el seu reconeixement social.

Durant l’acte s’ha presentat la publicació del treball guanyador de la 5a edició del Premi Quim Grau i ha tingut lloc la conferència “Pràctiques restauratives en Centres de Protecció a la Infància de Catalunya: una proposta metodològica” de David Román, educador social.

Per a més informació podeu accedir a la web: premi educació social
 

Últimes notícies

Veure imatge de  David Monthiel rep dissabte el Premi L’H Confidencial (nova finestra)
Veure imatge de  Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
Veure imatge de  Els infants de les escoles aprenen a esmorzar bé (nova finestra)
Veure imatge de  Ofrena institucional al president Companys (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400