Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de A la tardor, platillos! finalitza amb 4.700 tapes venudes (nova finestra)
01/12/2021 11:15:00
Promoció econòmica

A la tardor, platillos! finalitza amb 4.700 tapes venudes

La 7a edició ha comptat amb 19 establiments participants que han elaborat els seus platillos amb productes de proximitat

La 7a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos! ha arribat al seu final. L’esdeveniment culinari, impulsat per l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, ha tornat a celebrar-se a la ciutat, després de dos anys d’absència a causa de les restriccions decretades per la pandèmia de la Covid-19.

En aquesta edició han participat 19 establiments que al llarg del mes de novembre han ofert els seus platillos de tardor, amb productes de proximitat, pel preu de 4 euros. La ruta ha finalitzat amb 4.700 tapes venudes, una xifra que premia l’esforç que ha hagut de fer sector hostaler en els últims mesos.

Com cada any, els establiments participants competeixen per ser guardonats entre quatre categories diferents: el Platillo de L’Hospitalet, escollit per votació popular, i el Platillo més saborós, el Platillo més creatiu i el Platillo de millor qualitat gastronòmica, atorgats per un jurat degustador. El proper 13 de desembre s’anunciaran els restaurants guanyadors de les diferents categories i també es farà entrega dels premis sortejats entre els ciutadans participants al Platillo més popular.

Aquesta acció forma part de les iniciatives que l’Ajuntament du a terme per promoure i apropar l’oferta gastronòmica de qualitat a visitants i a la ciutadania de L’Hospitalet.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400