Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

16/01/2019
Esports

La remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa s’iniciarà al setembre

Actualment s’està finalitzant la redacció del projecte de la primera fase, que aprovarà la Junta de Govern aquest mes de gener.
 
Veure imatge de  La remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa s’iniciarà al setembre (nova finestra)
Les obres de remodelació del Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa, a Collblanc-la Torrassa, començaran el proper mes de setembre. Actualment s’està finalitzant la redacció del projecte de la primera fase, que aprovarà la Junta de Govern aquest mes de gener.

La primera fase afectarà elements estructurals de la instal•lació i anirà dirigida a resoldre patologies i adequar l’edifici a les normatives vigents. Se substituirà la coberta de la piscina i es repararan i impermeabilitzaran les altres cobertes del poliesportiu, s’instal•laran dues escales exteriors d’emergència i es col•locaran noves baranes al recinte.

També en la primera fase, que té un pressupost de més d’un milió d’euros, es preveu l’adequació d’un espai per construir-hi nous vestidors i actuacions relatives a la millora energètica, amb el canvi a enllumenat led en les zones objecte de la intervenció de reforma de l’equipament.

Acabada la redacció del projecte de la primera fase, s’iniciarà l’elaboració dels projectes de la segona i la tercera fase, que preveuen la millora de la zona wellness, la redistribució de les sales d’activitats dirigides i dels vestidors per a les persones abonades, entre d’altres. El cost aproximat d’aquestes dues fases del projecte és de 3 milions d’euros.

L’alcaldessa, Núria Marín, ha visitat aquest matí la instal•lació i ha dit que amb la reforma, el poliesportiu Fum d’Estampa “serà un equipament més confortable per a les persones usuàries, que podran gaudir d’un recinte renovat i adaptat a les noves demandes”.

El Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa disposa d’una superfície de 5.350 metres quadrats i ofereix a les persones usuàries un conjunt de serveis de qualitat. Entre altres, disposa de dues piscines climatitzades (una de 25x12,5 metres i una altra d’iniciació d’11x9 metres), sala de fitnes, solàrium, sala d’activitats dirigides i pavelló amb graderies. La instal•lació compta amb més de 1.700 abonats.

L’Hospitalet disposa de 10 poliesportius municipals que ofereixen un ampli ventall d’activitats a la ciutadania amb l’objectiu de facilitar la pràctica esportiva. El poliesportiu de Gornal ha estat el darrer a obrir les seves portes a la ciutat. A banda de la remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa, l’Ajuntament preveu construir-ne un de nou a Santa Eulàlia.


Últimes notícies

Veure imatge de  El Punt Violeta torna a estar present en les festes de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  174.954 hospitalencs i hospitalenques, convocats a les urnes el 28 d’abril (nova finestra)
Veure imatge de  X Trobada de cavallers, dracs i princeses (nova finestra)
Veure imatge de  Sant Jordi omple de roses i de llibres la rambla de Just Oliveras (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400