Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

13/12/2019

L’Hospitalet acull la 33a reunió ordinària de la Central de Serveis Tècnics de la Xarxa d’Arxius Municipals

Veure imatge de  L’Hospitalet acull la 33a reunió ordinària de la Central de Serveis Tècnics de la Xarxa d’Arxius Municipals (nova finestra)
El passat dijous 12 de desembre va tenir lloc a l’Auditori Barradas la 33a reunió ordinària de la Central de Serveis Tècnics de la Xarxa d’Arxius Municipals.

La presentació institucional va córrer a càrrec de Yolanda Linares, cap de Servei d’Organització i Projectes de Millora de l’Ajuntament de L’Hospitalet i d'Aurèlia Cabot, cap de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona.

Pere Pastallé i Jaume Zamora van fer el seguiment de les actuacions dels programes de la Central de Serveis Tècnics de 2019 i van presentar les principals línies del programa per a l'exercici 2020.

Maria Valls, l’arxivera de l’Arxiu Municipal de L’Hospitalet, va presentar el Marc estratègic, el Model de Gestió Documental i les dues eines de difusió en línia de l’Arxiu:  l’inventari i el portal d’imatges.

Finalment, es va fer una visita a les instal•lacions de l’Arxiu Municipal de L’Hospitalet a C. Cobalt, 57.

Últimes notícies

Veure imatge de L’OMIC informa de les noves mesures que afecten el consum (nova finestra)
Veure imatge de Més de 52.600 peces de material sanitari han estat donades per empreses i ciutadans (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament inicia la distribució de proves de detecció ràpida de la Covid-19, rebudes de la Diputació de Barcelona (nova finestra)
Veure imatge de El Consell Esportiu convoca el premi #JoEmQuedoACasa (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400