Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

22/02/2018

Xocolata solidària a l'Escola Bressol Municipal La Casa del Molí

Veure imatge de  Xocolata solidària a l'Escola Bressol Municipal La Casa del Molí (nova finestra)
El passat divendres 16 de febrer de 2018 a la tarda es va celebrar a l'EBM Casa del Molí una xocolatada solidària per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu.

És una manera de fomentar la participació i la solidaritat, recollint fons per continuar lluitant contra aquesta malaltia i donar a conèixer la tasca que es realitza en el camp de l'oncologia pediàtrica a l'Hospital Sant Joan de Déu. L'import obtingut, 158€ a la xocolatada i 316€ en la venda de polseres candeles, s'ha destinat íntegrament a aquesta causa.

Moltes famílies de l'escola i del barri de Pubilla Cases- Can Serra es van acostar per col•laborar amb aquesta causa. A més a més, vam aprofitar la jornada per fer una gran festa de joc al jardí de l'escola.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  La Guàrdia Urbana deté una dona per la venda de targetes de transport falsificades (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín mostra la seva satisfacció per l’acord de Pressupostos Generals de l’Estat en matèria d’habitatge (nova finestra)
Veure imatge de  L’Oficina Municipal de l’Habitatge incorpora tràmits amb cita prèvia per millorar l’atenció ciutadana (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet esdevé Vila Esportiva Universitària (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400