Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

02/10/2020

Dues noves publicacions digitals de les xarxes de criança i educació 0-6

La importància de les vacunes com a prevenció de contagis i dubtes sobre el COVID-19
Veure imatge de Dues noves publicacions digitals de les xarxes de criança i educació 0-6  (nova finestra)

Les diferents Xarxes de Criança i Educació 0-6 han estat treballant aquest passat setembre i primers d'octubre en dues publicacions més per tal de seguir donant suport, orientació i acompanyament a les famílies que tenen infants d’edats compreses entre 0-6 anys.

Actualment hi ha tres xarxes de criança i educació 0-6  actives a la ciutat:  Districte 3 (Santa Eulàlia-Gran Via Sud), Districte 5 (Pubilla Cases-Can serra) i Districte 6 (Bellvitge- Gornal).

En aquestes xarxes hi participen professionals de diferents serveis, centres educatius i entitats de la ciutat amb el propòsit de crear accions educatives per fer aquest acompanyament familiar. Les dues últimes publicacions amb les què han estat treballant és sobre dos temes cabdals com és la importància de tenir el calendari de vacunes al dia, i un recull sobre els dubtes més recurrents sobre el Covid-19 (de data 8 d'octubre de 2020).

Per aquestes dues publicacions han comptat amb l'estreta col·laboració dels equips de pediatria dels CAP de L'Hospitalet.

Recordeu que és important seguir les recomanacions  de les autoritats sanitàries, així com del Departament de Salut i del Departament d'Educació

Podeu consultar el canal Telegram d'Educació de L'Hospitalet:: tttps://:t.me/EducacioLH amb la informació actualitzada d'interès per a les famílies.

 

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400