Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

27/04/2018

Comença la preinscripció a les escoles bressol per al curs 2018-2019

El període per lliurar les sol·licituds és del 2 al 15 de maig
Veure imatge de  Comença la preinscripció a les escoles bressol per al curs 2018-2019 (nova finestra)
L’Ajuntament ha publicat el calendari que regeix tot el procés de preinscripció i matrícula per a les escoles bressol i llars d’infants, sostingudes amb fons públics, de la ciutat.

En aquest procés hi participen les escoles bressol i les llar d’infants públiques, de titularitat municipal i de la Generalitat de Catalunya, així com també les escoles bressol i llars d’infants privades amb subvencions municipal i del Departament d'Ensenyament.

En aquests darrers dies les escoles bressol i llars d’infants han organitzat jornades de portes obertes per a les famílies i, a partir de la setmana vinent, aquestes podran entregar les sol•licituds de plaça escolar.

El període de preinscripció es realitzarà entre els dies 2 al 15 de maig de 2018, per tal que les famílies disposin de temps suficient per anar al centre escollit i lliurar la sol.licitud. En el mateix centre es comprovarà que tota la documentació sigui correcta i inclogui, també, els documents acreditatius dels criteris que al.leguin les famílies.

El dia 4 de juny es publicaran les llistes d’admesos i, del 5 al 15 de juny, les famílies amb plaça escolar, ja podran formalitzar la matrícula en les escoles assignades.

Com sempre, les escoles bressol i llars d’infants poden informar de tot el procés, de la documentació necessària i qualsevol dubte que puguin tenir les famílies. A l’Oficina d’Escolarització Municipal (OME - c/Girona, 10) i a la web municipal (preinscripció bressols) es pot trobar tota la informació.

L’OME, a més, també recull les sol.licituds en termini i publica les llistes que es puguin anar generant durant tot el procés
 

Últimes notícies

Veure imatge de  L’H incrementa un set per cent la recollida selectiva de residus (nova finestra)
Veure imatge de  S'ha presentat el nou CAP de Santa Eulàlia que serà una realitat en dos anys (nova finestra)
Veure imatge de  FAE, alta tecnologia de L'H cap a tot el món (nova finestra)
Veure imatge de  Les jugatecambientals dels parcs de Can Buxeres, les Planes i Bellvitge participen al BioBlitz 2018   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400