Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

23/01/2018

Activitats familiars a les escoles bressol municipals 

L’Hospitalet compta amb sis escoles bressol municipals que ofereixen 616 places per alumnes de 0 a 3 anys.
Veure imatge de  Activitats familiars a les escoles bressol municipals  (nova finestra)
Avui, 23 de gener, La Casa dels Arbres organitzarà diversos tallers (de contes, d’arts plàstiques, de moviment i experimentació...), en els quals els infants participaran amb les seves famílies, i divendres, 26 de gener, hi haurà un dinar familiar a La Casa de la Muntanya. Per a la setmana vinent, hi ha previstes activitats per celebrar el Dia de la Pau, a La Casa de la Muntanya, i la xerrada “Les noves tecnologies a la petita infància”, a La Casa dels Arbres.

D’altra banda, al llarg de tot el curs, l’activitat d’apropament entre infants i famílies es completa amb una relació intensa de les escoles bressol amb les AMPA i un atapeït calendari d’activitats, com ara el Carnestoltes, que se celebra en un parell de setmanes.

L’Hospitalet compta amb sis escoles bressol municipals que ofereixen 616 places per alumnes de 0 a 3 anys. La Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet permet donar resposta a una necessitat educativa i social, ja que ajuda les famílies a conciliar la vida laboral i personal

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Ajuntament potencia els trajectes del camí escolar segur   (nova finestra)
Veure imatge de  Desmantellada una plantació de marihuana (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet, present al certamen Fitur (nova finestra)
Veure imatge de  Grup Promotor/Santillana i Ajuntament de L’H atorguen els Premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de L’Hospitalet   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400