Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

19/02/2018

L'Ajuntament informa les famílies de les Escoles Bressol com fer el pas al parvulari

De l'Escola Bressol a l'Escola de Primària: acompanyem a les famílies en "El pas a P3"
Veure imatge de  L'Ajuntament informa les famílies de les Escoles Bressol com fer el pas al parvulari (nova finestra)
Com cada any, des de les escoles bressol s’organitzen xerrades informatives per a famílies que acaben l’escola i comencen una nova etapa a “l’escola dels grans”. Un equip de tècnics i tècniques d’educació municipals assisteixen a les escoles bressol de la ciutat per informar i acompanyar les famílies en el pas dels seus fills al Parvulari.

En aquestes xerrades s’informa a les famílies del calendari de jornades de portes obertes que ofereixen les escoles de primària, així com de la documentació que han de portar quan vulguin formalitzar la preinscripció a P3.

Moltes famílies consulten temes relacionats amb la documentació, valoració de puntuació, dubtes sobre la tramitació, però, també, durant aquestes sessions se’ls aporta informació sobre la importància de visitar les escoles que els interessen durant les jornades de portes obertes i en què s’han de fixar o preguntar per triar l’escola que més els atrau per als seus fills i filles.

Enguany, aquestes xerrades informatives s’estan realitzant en les escoles bressol municipals  i, també, en les escoles bressol Garabatos i Patufet i les llars d’infants La Gua-Gua i L’Estel Blau.

També, l’OME és un punt central d’informació a la ciutat en el que las famílies poden consultar les qüestions que els interessi sobre l’oferta educativa a la ciutat i sobre el proper curs 2018-2019.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  L’alcaldessa demana al conseller Buch incrementar la col•laboració en matèria de seguretat   (nova finestra)
Veure imatge de  L’alcaldessa demana al conseller Buch incrementar la col•laboració en matèria de seguretat   (nova finestra)
Veure imatge de  Els alumnes de L'H Èxit reben els seus diplomes (nova finestra)
Veure imatge de  Aquest mes es realitza a la zona nord de L’H un aula de reforç de llengua i acollida per a alumnes nouvinguts (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400