Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Ha mort Ramon Santarrosa (nova finestra)
29/04/2024

Ha mort Ramon Santarrosa

Hem conegut la mort de Ramon Santarrosa i Albiol. Des de l'Arxiu Municipal volem expressar el nostre condol a la família i al seu entorn.

En aquesta imatge de l'any 1972 el podem veure actuant al col·legi COPEM (l'actual Institut Santa Eulàlia). La fotografia ens la va donar l'any 2002, en una de les diverses donacions de documentació que ell i la seva família han fet a l'Arxiu. Gràcies això conservem el Fons personal Ramon Santarrosa, que podeu trobar descrit al nostre Inventari i està obert a consulta (13 capses de documentació, més de 100 cartells, fotografies, etc.).

Ramon Santarrosa i Albiol va néixer el 1928 a Barcelona i a l'edat d'un any va venir a viure a Collblanc. Aviat es va vincular a la vida associativa de la ciutat i va participar des de molt jove a les curses ciclistes organitzades a Collblanc, encara que la seva gran afició, la música, fou el que va impregnar tota la seva vida professional i social.

Va realitzar més de 400 composicions per a tots els públics, si bé s'ha de fer especial èmfasi en la seva producció infantil, que ha estat reproduïda per escoles de música i editorials pedagògiques.

A l'Inventari hi trobareu el seu Fons descrit i una biografia més extensa: Fons Ramon Santarrosa i Albiol

I al Portal d'Imatges hi teniu fotografies digitaltizades.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400