Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de 	L’alcaldessa visita les obres del nou Casal de Can Serra (nova finestra)
17/12/2019
Benestar i família

L’alcaldessa visita les obres del nou Casal de Can Serra

El nou edifici s’aixeca en un solar del carrer de la Carpa i substituirà l’actual seu del Casal a l’avinguda de Can Serra
L’alcaldessa, Núria Marín, ha visitat les obres de construcció del Casal de la Gent Gran de Can Serra juntament amb representants de l’AAVV de Can Serra i el tinent d’alcaldia d’Espai Públic, Habitatge, Urbanisme i Sostenibilitat, Cristian Alcázar, entre d’altres.

Les obres del nou edifici del Casal de Gent Gran de Can Serra avancen a bon ritme. L’equipament, que substituirà les actuals dependències de l’entitat, ubicades a l’avinguda de Can Serra, s’aixeca en un solar del carrer de la Carpa, entre els carrers de Castellbò i d’Andorra. Les obres, que van començar el novembre de 2018 i finalitzaran la primavera de 2020, tenen un pressupost d’adjudicació de 2 milions d’euros.

Per salvar el pendent pronunciat del terreny, el nou equipament estarà format per dos cossos, de tres i quatre plantes, amb entrades pels carrers de Castellbò i d’Andorra i units per un pati interior d’illa, amb una superfície total de 1.200 metres quadrats.

Entre altres serveis, el nou Casal de Gent Gran de Can Serra estarà dotat amb una gran sala d’ús múltiple per fer-hi balls i desenvolupar-hi actes de l’entitat i del barri, menjador, bar, sala de jocs, perruqueria i sales polivalents per a activitats com gimnàstica i tallers d’informàtica i manualitats.

El projecte preveu la instal•lació d’ascensors, accessos adaptats a tot l’equipament, aprofitament de la llum solar, ventilació natural, aïllament tèrmic, plaques solars i diverses mesures d’estalvi energètic i de consum.

L’Ajuntament també està ultimant les obres del nou Casal de Gent Gran de Bellvitge, al carrer de França, amb accés des del passeig de Bellvitge i que substituirà l’actual seu del Casal de Gent Gran de l’Ermita.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400