Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

21/10/2020 11:15:00
Cultura

Arriba el XV Cicle de Blues & Boogie de L’Hospitalet


  De la mà del Centre Cultural Collblanc-la Torrassa i la Societat de Blues de Barcelona

  Xerrades i conferències per a nens i joves, a més dels concerts
Veure imatge de Arriba el XV Cicle de Blues & Boogie de L’Hospitalet (nova finestra)

Divendres, 23 d’octubre, comença al Centre Cultural Collblanc-la Torrassa el XV Cicle de Blues & Boogie de L’Hospitalet, un conjunt de concerts i activitats organitzat pel Centre Cultural Collblanc-la Torrassa i la Societat de Blues de Barcelona i que es desenvoluparà fins al 30 novembre en diferents equipaments.

El cicle arrenca al Centre Cultural Collblanc-la Torrassa amb la inauguració de l’exposició "Viñetas al compás. Una historia de cómic y blues" i una conferència i taula rodona amb els dibuixants, guionistes i escriptors R. M. Guéra, Raule i Manuel L. Poy. Posteriorment, hi haurà música en directe amb la Barcelona Bluegrass Band.

Com sigui que l’aforament està limitat a 60 places per seguir les normes de seguretat anti-Covid, les persones interessades a assistir s’han d’inscriure prèviament amb  un missatge de WhatsApp al telèfon 629971892, indicant el nom i les places que es volen reservar (dues com a màxim). Aquest mateix procediment se seguirà per poder assistir als concerts i a les activitats gratuïtes que se celebrin mentre duri el festival.

La majoria dels concerts són gratuïts, excepte els concerts de Mike Sánchez i Frank Muschalle, i el de Lluís Coloma Trio que se celebraran a l’Auditori Barradas.

Entre les activitats, destacar que dissabte, 31 d’octubre, de 12 a 19 h, se celebrarà una Jornada de Blues, als Jardins de Can Sumarro, o el Concert-conferència “Històries i cançons de dones amb Blues des de 1920”, a càrrec de Big Mama Montse, dissabte, 14 de novembre.
Nota: S’adjunta la programació complerta del cicle.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400