Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

22/07/2020

Obres de millora en escoles i instituts de la ciutat

COM CADA ANY, S’APROFITA L’ESTIU PER REALITZAR OBRES DE MILLORA A LES ESCOLES DE LA CIUTAT
Veure imatge de Obres de millora en escoles i instituts de la ciutat (nova finestra)

L’Ajuntament de L’Hospitalet durà a terme durant aquest estiu obres de millora en escoles d’infantil i primària i escoles bressol. Per la seva banda, el Departament d’Educació de la Generalitat desenvolupa projectes de millora als instituts de la ciutat.

Les obres que durà a terme l’Ajuntament consisteixen en la realització de vestidors en cinc escoles de primària (Bernat Metge, Busquets i Punset, Frederic Mistral, Joaquim Ruyra i Milagros Consarnau); la instal·lació d’un tendal al pati de l’Escola Bernat Desclot; la reparació dels pòrtics i la millora de la coberta de l’Escola Charlie Rivel; la millora de la cuina de l’Escola Joaquim Ruyra i la millora de les cobertes de l’Escola Patufet Sant Jordi i de l’escola bressol Garabatos.

D’altra banda, es faran intervencions per adequar lavabos i revestiments en les escoles Josep Janés i Lola Anglada; en els instituts escoles Pere Lliscart i Puig i Gairalt, i en les escoles bressol Casa del Molí i Casa del Parc.

Per la seva banda, el Departament d’Educació de la Generalitat intervé en l’Escola Frederic Mistral (adequació de quatre aules) i en l’Institut Escola Puig i Gairalt (en el qual ja s’ha realitzat la substitució de la impermeabilització de la coberta i revestiment de la planta tercera).

El Departament d’Educació també procedirà a adequar espais interiors de l’Escola d’Educació Especial Estel-Can Bori; crear un accés accessible, mitjançant una rampa, a l’Institut Joaquim Ruyra, i diferents obres de millora als instituts Rubió i Ors, Torras i Bages, Pedraforca, Eugeni d’Ors, Europa i Eduard Fontseré. També ampliarà els mòduls prefabricats als instituts Jaume Botey i Pere Lliscart.

Últimes notícies

Veure imatge de El nou curs d’FP arrenca amb més demanda en l’àmbit de la salut i nous cicles lligats al medi natural (nova finestra)
Veure imatge de 52 nous pisos de protecció oficial al carrer de l’Estronci  (nova finestra)
Veure imatge de El Centre d’Art Tecla Sala presenta “La constant indissoluble”, una instal·lació de Jordi Lafon (nova finestra)
Veure imatge de Nou centre cultural i ecològic als terrenys del pont de Matacavalls (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400