Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

19/09/2017
Urbanisme

Finalitzen les obres d’urbanització del carrer de Subur

Els treballs han servit per millorar l’accessibilitat del carrer, una via amb un fort pendent i diversos trams d’escales per accedir a les finques
Veure imatge de  Finalitzen les obres d’urbanització del carrer de Subur (nova finestra)
El carrer de Subur, situat entre l’avinguda del Masnou i el carrer de l’Esmaragda, es caracteritza per un fort pendent, especialment a la seva secció final pròxima al parc de les Planes, i per la presència de diversos trams esglaonats a les voreres, a diferents nivells, per accedir als immobles.

Els treballs han permès millorar les condicions d’accessibilitat i la pavimentació de la via, calçada i voreres, seguint les indicacions del Pla de mobilitat urbana sostenible de L’Hospitalet.

El carrer, abans de dos sentits de circulació, s’ha configurat ara com a vial de plataforma diferenciada, amb una calçada de 5,5 metres d’amplada formada per un únic carril de circulació de 3,5 metres i una banda d’aparcament i serveis de 2 metres.

Les voreres s’han ampliat d’1,5 a 3,15 metres i permeten ara als vianants evitar les escales als trams que abans ocupaven tot l’espai de pas. També s’han regularitzat els esglaons per facilitar l’accés als edificis d’habitatges i als locals de planta baixa i s’hi han col•locat baranes noves.

Les obres del carrer de Subur, amb un pressupost d’adjudicació de 239.580 euros, també han inclòs la renovació de l’enllumenat, les papereres i els escocells, on aviat es plantarà nou arbrat. Els treballs es completaran pròximament amb el soterrament de les línies elèctriques que travessen el carrer, per part de la companyia subministradora del servei.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet se suma a l’Hora del Planeta (nova finestra)
Veure imatge de  El Centre d'Art Tecla Sala acull una exposició sobre el Sònar, coincidint amb el seu 25è aniversari (nova finestra)
Veure imatge de  S’amplia la zona de jocs infantils del parc de la Serp, a Sant Josep   (nova finestra)
Veure imatge de 	L'alcaldessa visita diferents espais de Bellvitge que s'arranjaran  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400