Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

19/09/2017
Urbanisme

Finalitzen les obres d’urbanització del carrer de Subur

Els treballs han servit per millorar l’accessibilitat del carrer, una via amb un fort pendent i diversos trams d’escales per accedir a les finques
Veure imatge de  Finalitzen les obres d’urbanització del carrer de Subur (nova finestra)
El carrer de Subur, situat entre l’avinguda del Masnou i el carrer de l’Esmaragda, es caracteritza per un fort pendent, especialment a la seva secció final pròxima al parc de les Planes, i per la presència de diversos trams esglaonats a les voreres, a diferents nivells, per accedir als immobles.

Els treballs han permès millorar les condicions d’accessibilitat i la pavimentació de la via, calçada i voreres, seguint les indicacions del Pla de mobilitat urbana sostenible de L’Hospitalet.

El carrer, abans de dos sentits de circulació, s’ha configurat ara com a vial de plataforma diferenciada, amb una calçada de 5,5 metres d’amplada formada per un únic carril de circulació de 3,5 metres i una banda d’aparcament i serveis de 2 metres.

Les voreres s’han ampliat d’1,5 a 3,15 metres i permeten ara als vianants evitar les escales als trams que abans ocupaven tot l’espai de pas. També s’han regularitzat els esglaons per facilitar l’accés als edificis d’habitatges i als locals de planta baixa i s’hi han col•locat baranes noves.

Les obres del carrer de Subur, amb un pressupost d’adjudicació de 239.580 euros, també han inclòs la renovació de l’enllumenat, les papereres i els escocells, on aviat es plantarà nou arbrat. Els treballs es completaran pròximament amb el soterrament de les línies elèctriques que travessen el carrer, per part de la companyia subministradora del servei.

Últimes notícies

Veure imatge de  Núria Marín mostra la seva satisfacció per la  sentència del TSJC que obliga la Generalitat a abonar a l’Ajuntament la subvenció per alumne i any de les escoles bressol municipals   (nova finestra)
Veure imatge de  Marín acull amb satisfacció l’inici de la tramitació parlamentària per poder destinar el superàvit municipal a actuacions destinades a la ciutadania (nova finestra)
Veure imatge de  La nova Granvia a L’H rep el I Premi Ciutat i Territori Albert Serratosa (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400