Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

18/09/2019
Convocatòria als mitjans de comunicació

Visita institucional del president de la Generalitat a l’Ajuntament de L’H

L’alcaldessa i el president es traslladaran a la Torre Hesperia per visualitzar alguns dels projectes urbanístics i fer l’atenció als mitjans
L’alcaldessa, Núria Marín, rebrà demà, dijous 19 de setembre, el president de la Generalitat, Quim Torra, en visita institucional a l’Ajuntament de L’Hospitalet, amb qui mantindrà una reunió de treball.

El president arribarà a les 12 hores al Consistori, acompanyat del secretari d’Administracions Locals i Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar. Tot seguit començarà la sessió de treball, a la qual assistiran també els tinents d’alcaldia Francesc Belver i Crístian Alcázar. Finalitzada la reunió, el president saludarà la resta de membres del Consistori i signarà al Llibre d’Honor.

Núria Marin i Quim Torra es traslladaran posteriorment, cap a les 13.15 hores, a la Torre Hesperia, on, des del mirador de la cúpula, l’alcaldessa mostrarà al president alguns dels projectes urbanístics de la ciutat, sobre els quals hauran tractat prèviament a la reunió. En aquest mateix lloc, el president Torra i l’alcaldessa Marín faran una valoració davant els mitjans de comunicació.

Cobertura informativa

La reunió de l’alcaldessa i el president a l’Ajuntament serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l’inici.

L’Ajuntament de L’Hospitalet habilitarà un minibús per traslladar els mitjans de comunicació que ho desitgin des del Consistori fins a Torre Hesperia, on es farà l’atenció a la premsa. El mitjans que desitgin utilitzar aquest servei cal que reservin plaça mitjançant un correu a premsa@l-h.cat.

Últimes notícies

Veure imatge de Instal·lada una placa commemorativa a Dani Infante en la parada d’autobús de l’Hospital Duran i Reynals (nova finestra)
Veure imatge de La multiculturalitat i la diversitat centren les Jornades Formatives per a Consellersi Conselleres Escolars (nova finestra)
Veure imatge de L'alcaldessa assisteix a la Tech Spirit Barcelona  (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet incrementa un 8% la recollida selectiva de residus  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400