Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

18/09/2019
Convocatòria als mitjans de comunicació

Visita institucional del president de la Generalitat a l’Ajuntament de L’H

L’alcaldessa i el president es traslladaran a la Torre Hesperia per visualitzar alguns dels projectes urbanístics i fer l’atenció als mitjans
L’alcaldessa, Núria Marín, rebrà demà, dijous 19 de setembre, el president de la Generalitat, Quim Torra, en visita institucional a l’Ajuntament de L’Hospitalet, amb qui mantindrà una reunió de treball.

El president arribarà a les 12 hores al Consistori, acompanyat del secretari d’Administracions Locals i Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar. Tot seguit començarà la sessió de treball, a la qual assistiran també els tinents d’alcaldia Francesc Belver i Crístian Alcázar. Finalitzada la reunió, el president saludarà la resta de membres del Consistori i signarà al Llibre d’Honor.

Núria Marin i Quim Torra es traslladaran posteriorment, cap a les 13.15 hores, a la Torre Hesperia, on, des del mirador de la cúpula, l’alcaldessa mostrarà al president alguns dels projectes urbanístics de la ciutat, sobre els quals hauran tractat prèviament a la reunió. En aquest mateix lloc, el president Torra i l’alcaldessa Marín faran una valoració davant els mitjans de comunicació.

Cobertura informativa

La reunió de l’alcaldessa i el president a l’Ajuntament serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l’inici.

L’Ajuntament de L’Hospitalet habilitarà un minibús per traslladar els mitjans de comunicació que ho desitgin des del Consistori fins a Torre Hesperia, on es farà l’atenció a la premsa. El mitjans que desitgin utilitzar aquest servei cal que reservin plaça mitjançant un correu a premsa@l-h.cat.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet activa el dispositiu Operació fred per baixes temperatures   (nova finestra)
Veure imatge de  Escollits els patges que acompanyaran els Reis durant la Cavalcada 2020    (nova finestra)
Veure imatge de 	Àngels Ribé exposa al Centre d’Art Tecla Sala “Sota l’Ossa Major” (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín intervé en la Cimera Mundial de Líders Locals i Regionals de Durban    (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400