Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

16/06/2017
Convocatòria als mitjans de comunicació

Presentació de la XII edició de Gamelab

Dilluns, 19 de juny, a les 12 hores
Veure imatge de  Presentació de la XII edició de Gamelab (nova finestra)
El pròxim dilluns, 19 de juny, tindrà lloc la presentació de Gamelab 2017, un dels congressos internacionals de videojoc i d’oci interactiu amb més reconeixement del món, que per primer cop se celebrarà a l’hotel Hesperia Tower de L’Hospitalet, del 28 al 30 de juny.

En l’actualitat, el videojoc és una de les principals indústries culturals. Gamelab 2017 reuneix els principals creadors i gurus internacionals per analitzar les últimes tendències creatives, tecnològiques i de negoci del moment.

A la presentació hi participaran el secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Jordi Puigneró; el director de l’Institut Català de les Empreses Culturals, Xavier Díaz i Vilanova; el coordinador de Projectes Estratègics i de Participació de l’Ajuntament de L’Hospitalet, Joan Francesc Marco; el director executiu d’Acció, Joan Romero, i el director de Gamelab, Iván Fernández Lobo.

El congrés compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport i de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Últimes notícies

Veure imatge de  Núria Marín mostra la seva satisfacció per la  sentència del TSJC que obliga la Generalitat a abonar a l’Ajuntament la subvenció per alumne i any de les escoles bressol municipals   (nova finestra)
Veure imatge de  Marín acull amb satisfacció l’inici de la tramitació parlamentària per poder destinar el superàvit municipal a actuacions destinades a la ciutadania (nova finestra)
Veure imatge de  La nova Granvia a L’H rep el I Premi Ciutat i Territori Albert Serratosa (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400