Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

25/02/2020

L’Hospitalet comptarà amb un nou skatepark al barri de Gornal

La instal·lació ocuparà una superfície total de 635,45 metres quadrats, dels quals 579,15 metres quadrats seran zona patinable polivalent, en un rectangle de 44,5 metres de llarg i 13 metres d’ample dotat amb escales, plataformes, plans inclinats, baranes i altres elements adaptats per a la pràctica d’aquest esport.

L’skatepark Gornal tindrà tres espais: zona bowl, zona street i zona quarter amb rampa perquè els usuaris puguin realitzar els diferents exercicis o trucs propis d’aquest esport de carrer, i s’ha ideat perquè també pugui ser utilitzat com a pista d’iniciació a les diverses pràctiques sobre rodes.

També és prevista la instal·lació en aquest espai de bancs, papereres, font d’aigua, columnes d’enllumenat i xarxa de sanejament.

La construcció d’aquest equipament lúdic i esportiu havia estat reclamada pels aficionats de l’skate de la ciutat i el projecte, treballat en diverses reunions amb els tècnics municipals, s’ha fet amb la seva participació i la de l’associació de veïns del Gornal.

Aquesta actuació s’emmarca dins l’objectiu de l’Ajuntament de satisfer les necessitats esportives i d’oci de la ciutadania, donar resposta a l’increment de la pràctica de l’esport i fomentar activitats lúdiques, recreatives, educatives i de socialització.

El primer skatepark de l’Hospitalet es va construir l’any 2011 al parc de la Cabana, al barri de Sant Josep. També es preveu ubicar una instal·lació d’aquestes característiques al parc de la Torrassa.
 

Últimes notícies

Veure imatge de Es tanquen el poliesportius municipals Fum d'Estampa i les Planes (nova finestra)
Veure imatge de Nou skatepark al barri de Gornal (nova finestra)
Veure imatge de Mesures especials a Collblanc, la Torrassa i la Florida per fer front a la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de Mesures especials per fer front al rebrot de la Covid-19 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400