Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/02/2018

L’Ajuntament i Ensenyament acorden la construcció de l’Escola Paco Candel per al curs vinent 

També la posada en funcionament d’un nou institut fruit de la segregació de l’Institut Llobregat i la conversió de l’Escola el Gornal en institut escola
Veure imatge de  L’Ajuntament i Ensenyament acorden la construcció de l’Escola Paco Candel per al curs vinent  (nova finestra)
L’Ajuntament de L’Hospitalet i el Departament d’Ensenyament han acordat un seguit de projectes de cara al proper curs 2018-2019: la construcció de l’Escola Paco Candel, la posada en funcionament d’un nou institut fruit de la segregació de l’Institut Llobregat, la conversió de l’Escola el Gornal en institut escola i diverses obres de millora. Aquestes actuacions s’emmarquen en el desplegament de l’acord marc de col•laboració establert entre ambdues administracions el 2016, basat en la corresponsabilitat per a la prestació del servei educatiu a la ciutat.

Pel que fa a equipaments i construccions, es preveu una inversió global d’1,45 milions d’euros per a obres de millora en centres educatius, dels quals 280.000 euros seran aportats pel municipi. Amb relació a nous centres, s’ha acordat la construcció de l’Escola Paco Candel i s’ha establert un conveni pel qual Ensenyament n’assumirà el finançament i l’Ajuntament en desenvoluparà el projecte i la construcció. També es preveu la construcció de l’Escola Ernest Lluch, que segueix el curs previst i de la qual properament es presentarà l’avantprojecte a la comunitat educativa.

Per al curs 2018-2019 s’impulsarà un nou projecte educatiu per a la ciutat amb la posada en funcionament d’un nou institut d’educació secundària, fruit de la segregació de l’actual Institut Llobregat, que assumirà l’oferta d’ESO i batxillerat. L’actual institut mantindrà el projecte centrat en els ensenyaments de formació professional i de l’itinerari formatiu específic (IFE) que ofereix. Una altra novetat de cara al curs vinent és que l’Escola el Gornal passarà a ser institut escola i s’hi implantarà el primer curs d’ESO.

Últimes notícies

Veure imatge de  Oferta cultural i esportiva a la ciutat a l’agost (nova finestra)
Veure imatge de  Obres de millora a la rambla de la Marina amb la travessia Industrial (nova finestra)
Veure imatge de  Obres que comencen a l’agost a L’Hospitalet  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400