Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/02/2018

L’Ajuntament i Ensenyament acorden la construcció de l’Escola Paco Candel per al curs vinent 

També la posada en funcionament d’un nou institut fruit de la segregació de l’Institut Llobregat i la conversió de l’Escola el Gornal en institut escola
Veure imatge de  L’Ajuntament i Ensenyament acorden la construcció de l’Escola Paco Candel per al curs vinent  (nova finestra)
L’Ajuntament de L’Hospitalet i el Departament d’Ensenyament han acordat un seguit de projectes de cara al proper curs 2018-2019: la construcció de l’Escola Paco Candel, la posada en funcionament d’un nou institut fruit de la segregació de l’Institut Llobregat, la conversió de l’Escola el Gornal en institut escola i diverses obres de millora. Aquestes actuacions s’emmarquen en el desplegament de l’acord marc de col•laboració establert entre ambdues administracions el 2016, basat en la corresponsabilitat per a la prestació del servei educatiu a la ciutat.

Pel que fa a equipaments i construccions, es preveu una inversió global d’1,45 milions d’euros per a obres de millora en centres educatius, dels quals 280.000 euros seran aportats pel municipi. Amb relació a nous centres, s’ha acordat la construcció de l’Escola Paco Candel i s’ha establert un conveni pel qual Ensenyament n’assumirà el finançament i l’Ajuntament en desenvoluparà el projecte i la construcció. També es preveu la construcció de l’Escola Ernest Lluch, que segueix el curs previst i de la qual properament es presentarà l’avantprojecte a la comunitat educativa.

Per al curs 2018-2019 s’impulsarà un nou projecte educatiu per a la ciutat amb la posada en funcionament d’un nou institut d’educació secundària, fruit de la segregació de l’actual Institut Llobregat, que assumirà l’oferta d’ESO i batxillerat. L’actual institut mantindrà el projecte centrat en els ensenyaments de formació professional i de l’itinerari formatiu específic (IFE) que ofereix. Una altra novetat de cara al curs vinent és que l’Escola el Gornal passarà a ser institut escola i s’hi implantarà el primer curs d’ESO.

Últimes notícies

Veure imatge de  La Chana pujarà a l’escenari del Teatre Joventut per mostrar el talent d’una artista autodidacta i irrepetible (nova finestra)
Veure imatge de  La Guàrdia Urbana denuncia una carnisseria per abocaments incontrolats (nova finestra)
Veure imatge de Consell de Ciutat (nova finestra)
Veure imatge de  Finalitza la darrera fase de les obres de millora al Cementiri Municipal (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400