Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

18/12/2018
Nadal a L'H

El Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’H, torna divendres a La Farga  

Amb una gran carpa de circ, dansa, música en directe i activitats lúdiques per a infants i joves  La pista i el tobogan de gel ja van funcionar durant el pont de desembre i el darrer cap de setmana
Veure imatge de  El Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’H, torna divendres a La Farga   (nova finestra)
El Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet, tornarà a obrir portes el proper divendres, 21 de desembre, a La Farga amb la gran pista de gel, el tobogan gegant, el Circ d’Hivern i diferents activitats lúdiques, espai de jocs, tradicions i espectacles per a infants i joves. Així, el Kaliu Park funcionarà durant totes les vacances escolars i constarà de tres espais diferenciats: Kaliu Gel, Kaliu Creatiu i Kaliu Lúdic.

Al Kaliu Gel —que ja va acollir els primers patinadors durant el pont del 7 al 9 de desembre i el passat cap de setmana— hi trobarem una gran pista de gel de 1.600 m2, una pista infantil de 200 m2 per a patinadors i patinadores novells, i el tobogan gegant, de 40 metres de llarg per 14 metres d’ample. Aquestes atraccions funcionaran amb pagament d’entrada.

L’espai per a la cultura serà el Kaliu Creatiu, on hi haurà tallers de circ i percussió, música en directe i ball. El circ el portarà, amb una gran carpa, el Festival Per Amor a L’Hart, de l’entitat hospitalenca Bipolart, que presentarà el circ. El Kaliu Creatiu també deixarà moments per al ball amb una altra entitat de L’Hospitalet, Street Dance Area, que farà diferents actuacions de ball durant les festes nadalenques.

El Kaliu Lúdic està reservat novament per a un munt d’activitats, també per a tots els públics, per despertar l’enginy i les emocions dels més petits. Aquesta àrea compta amb espais de lleure, dirigits per als jocs entre els adults i infants, que inclou diferents inflables com un rocòdrom gegant, el Món del Joc amb jocs tradicionals, jocs gegants, cordes i salts de llançaments, zona de malabars i una ludoteca infantil de 200 m2 amb elements de psicomotricitat, activitats de preesport, jocs simbòlics, construccions i equilibris.

A més, el Kaliu Park també acollirà un taller de maquillatge i reservarà un espai per a la visita del Pare Noel i d’un patge reial perquè els nens i les nenes puguin lliurar-los la seva carta. El Pare Noel hi serà els dies 21, 22, 23 i 24 de desembre i, del 27 de desembre al 5 de gener al migdia, hi serà un patge dels Mags de l’Orient que recollirà cartes i desitjos. 

Kaliu Park obrirà cada dia, del 21 de desembre al 7 de gener. El 21 de desembre, de 17 a 21 hores, i la resta de dies, d’11 a 21 hores. Hi haurà horaris especials el dia 25 de desembre, d’11 a 14 hores i de 17 a 21 hores, i el 31 desembre, d’11 a 19 hores.

L’entrada al Kaliu Park és lliure, però cal adquirir una entrada per participar a les activitats de Kaliu Gel.

Per a més informació, podeu consultar www.kaliupark.cat.

Últimes notícies

Veure imatge de  Núria Marín intervé en la Cimera Mundial de Líders Locals i Regionals de Durban    (nova finestra)
Veure imatge de  Uns 2.500 infants i joves participaran dissabte en una nova edició del Cross Escolar Solidari de L’H  (nova finestra)
Veure imatge de  Arriba Sinergia, la festa de la recerca i la innovació en salut de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  El veïnat del Districte III decidirà la ubicació del nou Poliesportiu de Santa Eulàlia  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400