Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

26/09/2019

Arts escèniques i música

There Was a Fiesta! Comença l'espectacle!

Veure imatge de  There Was a Fiesta! Comença l'espectacle! (nova finestra)
La temporada professional de música i escena de l’Auditori Barradas i el Teatre Joventut s'ha posat en marxa amb la presentació de la programació a l’Auditori Barradas. Amb l'espectacle There Was a Fiesta! ha començat l'espectacle.

De la programació escènica del Teatre Joventut destaquen espectacles avalats per la crítica i el públic com La tendresa, la producció de Dagoll Dagom i T de Teatre, inspirada en les comèdies de Shakespeare; Una gossa en un descampat, dirigida per Sergi Belbel i basada en les vivències pròpies de l’autora; Lapònia, una comèdia sobre la veritat i la mentida, i La partida d’escacs, interpretada per Jordi Bosch.

El Joventut també acull propostes més experimentals i que conviden a la reflexió. La companyia La Conquesta del Pol Sud practica el teatre documental, pujant a escena testimonis reals com la història d’una jove transsexual narrada en primera persona per Raphaélle. Alberto San Juan i Jordi Évole s’han unit per produir Celebraré mi muerte, una obra basada en el cas del metge argentí Marcos Hourmann, acusat d’homicidi per practicar l’eutanàsia.

Finalment, Gabino Diego encapçala el repartiment d’El desguace de las musas,  de la companyia La Zaranda, que evoca el món de les varietés.

Pel que fa a la música, el Teatre Joventut és una de les seus del Festival Acròbates. Ha programat els concerts de Carles Dénia per presentar Cant espiritual, basat en l’obra d’Ausiàs Marc i premiat com a millor disc fusió als premis Carles Santos 2018 de la Generalitat valenciana. Gerard Quintana proposa un recorregut per cançons prohibides, censurades o odiades, però mai ignorades: John Lennon, Victor Jara, Sex Pistols, Pau Riba, Albert Pla...

La programació de l’Auditori Barradas se centra, principalment, en una oferta musical de petit i mitjà format. És un dels espais principals del Festival Acròbates, per on passarà l’habitual Benjamín Prado, en aquesta ocasió acompanyat de Shuarma, un dels músics més singulars del panorama actual. Sandra Bautista, la guanyadora del Sona 9, presenta disc acompanyada de bons amics. Destaca la presència de l’historiador Ian Gibson que, acompanyat del pianista Lluís Santana, desgrana els últims anys de la vida d’Antonio Machado en una mena de concert-conferència. 

També ha programat concerts del Festival Django L’H i del Blues & Boogie o el tradicional concert de Nadal a ritme de big band amb Gemma Abrié & Vicens Martín Dream Big Band.

L’Auditori Barradas ofereix activitat adreçada a les famílies com els espectacles de titelles El monstre de colors i La lluna d’en Joan o El meu primer festival, curtmetratges de tot el món per entretenir i educar.

Últimes notícies

Veure imatge de El Brujo obre la temporada amb Dos tablas y una pasión (nova finestra)
Veure imatge de Exposicions, conferències i accions artístiques per al Barcelona Gallery Weekend a L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet participa en el Sónar+D amb una proposta que uneix art, recerca i innovació (nova finestra)
Veure imatge de Carlos Saura, autorretrato múltiple Berlín, 1994 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400