Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

20/03/2020

Recreat Meeting, cites creatives online

Veure imatge de Recreat Meeting, cites creatives online (nova finestra)
La Costa Comunicació i Karakter Studio impulsen una trobada cultural virtual durant la fase de confinament provocada pel Coronavirus amb l’organització del Recreat Meetings, un format de trobades online professionals del sector creatiu que tindrà lloc durant el matí del 26 de març.

Entre les 10.30 i les 12 hores coordinaran un seguit de cites creatives amb diferents perfils del sector de la cultura com ara gestors culturals, dissenyadors, artistes, professionals de les arts escèniques, de la música i de les lletres.

També hi ha l’opció de mantenir un Recreat Meeting amb el personal de La Costa Comunicació o Karakter Studio. En aquest cas, ens posarem en contacte amb tu per proposar-te una cita.

Es tracta de #FemMatchPerLaCultura perquè un cop superada aquesta situació, els ciutadans tindran la necessitat de retrobar-se, sortir de casa i gaudir de les activitats culturals.

La data límit per inscriure's és el dimarts 24 de març a les 13 hores. Per participar es requereix comptar amb ordinador amb càmera i micròfon, a més d’una connexió a Internet que sigui estable.

Inscripcions al match creatiu

Inscripcions al match amb La Costa o Karakter Studio
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400