Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

10/02/2017

Arriba la Festa Major d’Hivern de Santa Eulàlia amb propostes culturals i gastronòmiques per a tots els gustos

Veure imatge de  Arriba la Festa Major d’Hivern de Santa Eulàlia amb propostes culturals i gastronòmiques per a tots els gustos (nova finestra)
Santa Eulàlia celebra els dies 11 i 12 de febrer la Festa Major d’Hivern per commemorar la patrona del barri. Centre Cultural, Comissió de Festes, comerciants i entitats han preparat una proposta cultural i gastronòmica variada que tindrà lloc a diversos espais del barri.

Entitats de cultura popular i tradicional com Drac d’Or, Skamot Diabòlic, Drakadables i Colla jove de L’Hospitalet faran la cercavila de gegants, el correfoc i un taller de castellers i pilars d’exhibició. El Museu i la Biblioteca han preparat un recorregut per conèixer la història del barri i Plàudite Teatre farà tallers de manualitats i de teatre de l’època de Santa Eulàlia.

Plàudite també ha convocat el primer Dissabtes a Santa Eulàlia de l’any amb tres propostes escèniques de petit format per a públic familiar en llocs insòlits que, per una estona, es convertiran en petits escenaris.

Un dels plats forts de la Festa Major d’Hivern tindrà lloc diumenge, 12 de febrer, amb La festa de les olles, menjar de cullera amb un grup de restauradors del barri i productors de vi. Veïns i veïnes es podran acostar a Can Trinxet d’11 a 17 hores per degustar alguna de les propostes gastronòmiques que tindran preparades, tot acompanyat d’actuacions musicals, jocs infantils i animació per a la canalla.

Últimes notícies

Veure imatge de  El 17 de març L’Hospitalet es converteix en Territori Dansa (nova finestra)
Veure imatge de  L’Auditori Barradas projecta el documental La Chana, sobre una de les bailaoras catalanes més rellevants (nova finestra)
Veure imatge de  Pessics de ciència s’ocupa de les psicopatologies i la maldat (nova finestra)
Veure imatge de  Cap a uns museus i uns monuments més inclusius i diversos (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400