Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

28/04/2020

“Jaume Valls: todo lo que pude”, les memòries d’un dels màxims representants de l’obrerisme local

Veure imatge de “Jaume Valls: todo lo que pude”, les memòries d’un dels màxims representants de l’obrerisme local (nova finestra)

El Centre d’Estudis té engegada a la plataforma de micromecenatge Mecenix una campanya  per finançar la publicació del llibre “Jaume Valls: todo lo que pude”. És la recopilació documental i les hores de conversa entre Jaume Valls i el periodista Jesús Vila, redactor de la publicació.

Són les memòries d’un dels màxims representants de l’obrerisme local, fundador de CCOO a L’Hospitalet i secretari local de l’organització des de la seva fundació fins a l’any 1991.

Valls va ser regidor en el primer Ajuntament democràtic, fundador de l’entitat L’Hospitalet Antifranquista i president del Pont de la Llibertat.

Aquest llibre recull tota una vida de lluites i és també un homenatge en el seu norantè aniversari, que celebrarà el pròxim mes de juliol.

El llibre forma part de la col·lecció Recerques/Retrats del Centre d’Estudis de L’Hospitalet. Amb la campanya de micromecenatge es vol recaptar 2.305 euros per fer una tirada de 105 exemplars. Hi ha quatre opcions de finançament. La data límit per participar és el 10 de juny.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400