Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

30/10/2018

Acròbates Kids, la secció familiar del Festival Acròbates

Veure imatge de  Acròbates Kids, la secció familiar del Festival Acròbates (nova finestra)
El Festival Acròbates destina una part important de la programació a l'Acròbates Kids, la secció majoritàriament gratuïta del festival que ofereix tallers, espectacles i recitals per a tota la família a les biblioteques i l’Auditori Barradas.

El dissabte 3 de novembre, a les 18 hores, a l'Auditori Barrades tindrà lloc l'espectacle Acluca els ulls. La recerca de les paraules boniques de la companyia Parpelles. Es tracta d'un concert teatralitzat on els músics i els actors explicaran un conte sobre l'amistat i la solidaritat. La història se centra en el personatge d’en Parpelles, que ha oblidat totes les paraules boniques i no pot continuar amb la seva feina d’ajudar la gent, com sempre havia fet. Davant d’aquesta angoixant situació, decideix demanar ajuda a un grup d'amics que l’ajudaran a buscar totes les paraules que ha perdut.  Acluca els ulls és l'únic espectacle de pagament de tota la programació de l'Acròbates Kids.

El dimecres 7 de novembre, a les 18 hores, a la Biblioteca Santa Eulàlia es podrà veure l’espectacle La lluna, la pruna... Poemes i caçons a càrrec de Mercè Ramis. Un espectacle visual de 30 minuts que es basa en formes senzilles i colors que belluguen al ritme de poemes i cançons. El dijous 8 de novembre,  a les 18 hores, a la Biblioteca Bellvitge tindrà lloc la Poetada gratinada a càrrec de l'Estenedori, destinada a nens i nenes a partir dels 6 anys. Un recital teatralitzat amb titelles i poemes d'autors com Maria Mercè Marçal, Salvat Papasseit, García Lorca o Miquel Martí i Pol. Per als més petits de tots el divendres 9 de novembre, a les 18 hores, hi haurà l'espectacle Rimes i altres contes amb nadons, a càrrec de Judit Navarro Royo, una sessió especial per a nadons i infants petits on els poemes i els jocs de dits i gestuals van de la mà. Dissabte 10 de novembre, a les 11.30 hores, a la Biblioteca Tecla Sala serà l'hora de dibuixar poemes  de Joana Raspall, Miquel Martí Pol o Martina Escoda amb l'espectacle Pintem un POEMA! a càrrec de Núria Martínez i Ignasi Blanch.

La segona setmana de l'Acròbates Kids començarà el dimarts 13 de novembre, a les 18 hores, a la Biblioteca la Bòbila amb l'espectacle On són les lletres, a càrrec de Jordi Tonetti, que narra la història d'uns músics que han perdut les lletres de les seves cançons. El dimecres, a les 18.30 hores, a la Biblioteca Can Sumarro, Clara Ribatallada presenta Tan petita i ja saps, un espectacle de poesia que invita a apropar-se als versos de Maria-Mercè Marçal a través de la música, el recital i diversos suports escènics.

L'espectacle Amb B de Brossa donarà el tret de sortida a l'última setmana del festival. El dimecres 21 de novembre, a les 18 hores, a la Biblioteca la Florida la companyia Teatre Aula presentarà un petit homenatge a Joan Brossa que reflecteix el món visual i plàstic que caracteritza l'obra del poeta, d’una forma senzilla, on la llum, els colors i la màgia estaran constantment presents. Un viatge d’imatges, paraules i música, que s’entrellacen per donar forma a l’univers espontani de l’artista. El dijous 22 de novembre, a les 18 hores, a la Biblioteca Tecla Sala serà el torn de l'espectacle Papallones. Carles Cuberes presentarà una selecció de poemes deliciosos de Joana Raspall que parlen sobre l'amistat, la diversitat i l'autoestima, per vestir un espectacle de música, poesia i, sobretot, sensibilitat i tendresa.

Finalment, l'espectacle Poesies i altres contes de Judit Navarro Royo tancarà l'Acròbates Kids amb una sessió destinada als infants que transitarà a través del joc per poemes de diferents autors com Rafael Alberti, Miquel Desclot, Olga Xirinacs o Emma Pérez.

Últimes notícies

Veure imatge de  El pont de la Vanguard es transforma amb la instal•lació artística La pell de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Un dragó de Komodo és el protagonista del cartell de les Festes de Primavera 2019 (nova finestra)
Veure imatge de 	Via Kanana, un espectacle de dansa urbana africana, obre a L’Hospitalet la Quinzena de dansa metropolitana (nova finestra)
Veure imatge de  El fotògraf Fernando Moleres denuncia els efectes del canvi climàtic amb una exposició que retrata la bellesa i la fragilitat de l'Àrtic (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400