Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

30/10/2018

S’obren les inscripcions per participar en el sorteig de patges per a la Cavalcada

El període finalitza el 20 de novembre i el sorteig tindrà lloc el dia 27
Veure imatge de  S’obren les inscripcions per participar en el sorteig de patges per a la Cavalcada (nova finestra)
Avui, 30 d’octubre, s’obre el període d’inscripció per participar com a patge a la Cavalcada de Reis de 2019. El termini per presentar les instàncies per al sorteig finalitza el 20 de novembre. Els infants que surtin escollits acompanyaran Ses Majestats a les carrosses dels Reis o repartiran caramels des de les carrosses dolces.

S’hi poden inscriure tots els nens i nenes que tinguin de 8 a 11 anys en data 1 de gener de 2019, han de residir a L’Hospitalet i no poden haver participat en les dues edicions anteriors de la Cavalcada.

La inscripció es formalitzarà omplint una instància en la qual constaran el nom, els cognoms i la data de naixement del nen o de la nena, així com el nom i cognoms dels pares o tutors, l’adreça postal, el telèfon i les hores de contacte i el correu electrònic. Només s’admetrà una instància per participant.

El sorteig es farà el 27 de novembre, a les 11 hores, a la Regidoria de Cultura (carrer de Girona, 10, segona planta). El funcionament del sorteig consistirà a triar un cognom que marcarà l’ordre d’inici del procés de selecció. Els 6 primers infants seleccionats aniran a les carrosses dels Reis i els 24 següents ocuparan les places a les carrosses dolces des de les quals es reparteixen els caramels. Els resultats s’anunciaran al web de l’Ajuntament i al tauler d’anuncis municipal.

Últimes notícies

Veure imatge de  El Museu de L’Hospitalet presta una obra de Josep Guinovart per a una exposició del MNAC (nova finestra)
Veure imatge de  Instal•lació artística al pont de la Vanguard (nova finestra)
Veure imatge de  La Santa Estació, de Nevenka Pavic (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400