Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

01/06/2018

Meta Monumental Market, un mercat d’intercanvi i compra d’art

Veure imatge de  Meta Monumental Market, un mercat d’intercanvi i compra d’art (nova finestra)
Demà dissabte se celebrarà Meta Monumental Market, un projecte artístic que pren forma de mercat de segona mà. Un espai on diferents artistes oferiran una selecció d’obres i objectes personals als visitants, que es podran adquirir o intercanviar en un ambient més proper a l’economia informal que a les botigues del mercat de l’art. 

Meta Monumental Market ocuparà la galeria d’art Nogueras Blanchard i el pàrquing de l’edifici on està situada, al carrer d’Isaac Peral, 7, a Santa Eulàlia, de 17 a 23 hores. Està organitzat pel col•lectiu artístic Trama 34, amb el suport del Districte Cultural.

Meta Monumental Market  es basa en l’experiència de l’artista Martha Rosler i el projecte The Meta-Monumental Garage Sale, on criticava el sistema de valor de consum capitalista i el valor dels objectes en funció dels circuits en el qual es mouen. La iniciativa qüestiona l’especulació que simplifica el treball en l’art contemporani.

A més de la participació dels artistes també es comptarà amb: Cocina de guerrilla, un taller per a nens conduït per Les P'tits Explorateurs, torneig de ping-pong Reisman Monday (dissabte) organitzat per El Cuarto del Recreo i sessió de música programada per María I. Barros amb June or July aka José Jünemann i DJ Ivana Ray Singh aka Lucy Tcherno.

Meta Monumental Market està comissariat per Zaida Trallero amb la participació d’artistes de diferents col•lectius del Districte Cultural de L’Hospitalet: María Barros, Estel Boada, Rafa Castell, Degénero (Fito Conesa + Pilar Cruz), Alba Feito, Miquel García, Andrea Gómez, Matteo Guidi, Ciprian Homorodean + Rose Marie Barrientos, Victor Jaenada, Samuel Labadie, Marc Larré, Laura Llaneli, Pere Llobera, Jan Monclús, Diego Paonessa, Germán Portal, Xavier Rodríguez Martín, Eloi Rodriguez, Joan Pallé, Christina Shultz + Kati Riquelme, Mireia C. Saladrigues, Mario Santamaría, Marc Serra, Sitesize, Xavi Ristol i Martin Vitaliti.

Últimes notícies

Veure imatge de  Sopar literari amb l’escriptor Manuel Rivas (nova finestra)
Veure imatge de  La Chana pujarà a l’escenari del Teatre Joventut per mostrar el talent d’una artista autodidacta i irrepetible (nova finestra)
Veure imatge de  La història de l’organització ‘Mujeres libres’ (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400