Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

01/06/2018

15 companyies participen a la 22a Mostra de Teatre Aficionat de L’Hospitalet

Veure imatge de  15 companyies participen a la 22a Mostra de Teatre Aficionat de L’Hospitalet (nova finestra)
El Teatre Joventut ha estat l’escenari de la presentació de la 22a Mostra de Teatre Aficionat, L’H fa teatre, amb l’assistència de representants de les companyies teatrals i del regidor de Cultura, David Quirós.

Les 15 companyies participants faran les representacions del 3 al 17 de juny tot i que una d’elles, el Grup de Teatre Sant Isidre, ha avançat la funció al 26 de maig. Les dues sales del Teatre Joventut, els centres culturals Bellvitge-Gornal, la Bòbila i Santa Eulàlia i el Centre Catòlic són les seus de L’H fa teatre.

A la mostra hi participen les companyies de teatre aficionat de L’Hospitalet amb un espectacle ja preparat i a punt per presentar-lo a la ciutadania. La Mostra és un bon aparador per als grups de la ciutat per donar a conèixer la seva feina en escenaris professionals.

Humor, drama, obres clàssiques o producció pròpia són les propostes de les companyies. El preu de les entrades oscil•la entre els 6 i els 10 euros. Algunes representacions són gratuïtes.

Últimes notícies

Veure imatge de  El pont de la Vanguard es transforma amb la instal•lació artística La pell de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Un dragó de Komodo és el protagonista del cartell de les Festes de Primavera 2019 (nova finestra)
Veure imatge de 	Via Kanana, un espectacle de dansa urbana africana, obre a L’Hospitalet la Quinzena de dansa metropolitana (nova finestra)
Veure imatge de  El fotògraf Fernando Moleres denuncia els efectes del canvi climàtic amb una exposició que retrata la bellesa i la fragilitat de l'Àrtic (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400