Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

12/12/2017

“Temps de cartells”, l’exposició de Josep Guinovart

La mostra s’ha plantejat com un homenatge a l’artista en el desè aniversari de la seva mort
Veure imatge de  “Temps de cartells”, l’exposició de Josep Guinovart (nova finestra)
L’Hospitalet acull l’exposició “Temps de cartells”, un recorregut per l’univers cartellista de Josep Guinovart, amb més de 40 peces que mostren un dels vessants artístics que va conrear. 

Els cartells abracen una àmplia temàtica, de caràcter polític, de festes majors, reivindicatives, d’obres de teatre... des de les primeres produccions, a la dècada dels 50, quan va fer els primers, fins al 2017, any de la seva mort.

“Temps de cartells” s’ha plantejat com un homenatge a Josep Guinovart en el desè aniversari de la seva mort, el 12 de desembre de 2007. Plantejada amb un doble objectiu: donar a conèixer l’important llegat de cartells fets al llarg d’una fructífera carrera artística i mostrar l’evolució pictòrica de l’artista.

Maria Guinovart, filla de l’artista i presidenta de la Fundació Guinovart, afirma que la mostra del Museu de L’Hospitalet “seria una exposició antològica que permetria posar en relleu les facetes d’un artista polièdric i compromès amb la societat com fou Guinovart”.

Precisament, amb aquesta exposició L’Hospitalet es retroba amb un dels artistes amb qui la ciutat ha mantingut una intensa relació, que va culminar amb la gran exposició antològica del Centre d’Art Tecla Sala l’any 1989.

La mostra s’inaugurarà el 12 de desembre, a les 19.30 hores, a L’Harmonia. Espai d’art (plaça de Josep Bordonau i Balaguer, 6). Romandrà oberta fins al 28 de gener.

Últimes notícies

Veure imatge de  La Chana pujarà a l’escenari del Teatre Joventut per mostrar el talent d’una artista autodidacta i irrepetible (nova finestra)
Veure imatge de  La història de l’organització ‘Mujeres libres’ (nova finestra)
Veure imatge de  Èxit de la segona edició de CREA, la festa del Districte Cultural (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400