Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

08/05/2019

Al muerto, tiempo encima, una exposició de Pablo del Pozo a la Fundació Arranz-Bravo

Veure imatge de  Al muerto, tiempo encima, una exposició de Pablo del Pozo a la Fundació Arranz-Bravo (nova finestra)
La Fundació Arranz-Bravo presenta la primera exposició individual de Pablo del Pozo, artista resident de l’espai FASE del Districte Cultural de L’Hospitalet. A la mostra Al muerto, tiempo encima, Del Pozo proposa un trajecte doble a través del procés creatiu i del coneixement humà. Amb els elements de la matèria, l’essència i l’espai, Del Pozo reflexiona sobre la relació amb l’entorn mitjançant el cos i sobre el seu propi trajecte en la creació artística. L’exposició està comissariada per Jordi Garrido.

Del Pozo ha fet una intervenció site-especific, específicament dissenyada per a les sales de la Fundacció Arranz-Bravo. Matèria, ceràmica, pintura i dibuix s’alien a l’obra per donar sortida a les inquietuds metafísiques de l’artista: els lligams entre l’existència, l’espai, el temps i l’esdevenir.

Al muerto, tiempo encima vol posar de manifest que qualsevol acció té un residu que forma part tant del producte final com del procés vital; i, alhora, proposa un trajecte a través del procés artístic de Pablo del Pozo. Les obres mostrades comencen en el treball purament escultòric, on les formes reprodueixen crostes i escorces, i continuen en la deconstrucció del cos en els atuells essencials de terrissa, per concloure amb les peces consumides pel foc. Aquest trajecte existencialista culmina amb la incorporació de les obres pictòriques de Del Pozo: papers on trobem representacions esquemàtiques de la figura i del rostre humans.

Pablo del Pozo (Badajoz, 1994) és graduat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i ha exposat col•lectivament a ARCO Madrid 2019 i a la mostra Premi Internacional de Pintura Guasch Coranty 2018, al Centre d’Art Tecla Sala, entre d’altres.

L’exposició s’inaugura dijous, 9 de maig, a les 19.30 hores, i es podrà visitar fins al 14 de juliol.

Últimes notícies

Veure imatge de  Oberta la inscripció per participar en el sorteig de patges per a la Cavalcada (nova finestra)
Veure imatge de Pandere, instal·lació de Mercedes Mangrané / Foto de Roberto Ruiz (nova finestra)
Veure imatge de  Lliurament del Premi L’H Confidencial (nova finestra)
Veure imatge de  L’EMMCA rep la visita d’una delegació europea de la xarxa ONSTAGE (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400