Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

08/06/2017

Los Ganglios i Laura Llaneli presenten a Can Trinxet l’espectacle de llum i so General Midi

En el marc de l’exposició Silver Songs. La música d’Andy Warhol
Veure imatge de  Los Ganglios i Laura Llaneli presenten a Can Trinxet l’espectacle de llum i so General Midi (nova finestra)
La banda musical Los Ganglios i l’artista Laura Llaneli presenten aquest divendres a Can Trinxet l’espectacle General Midi, un espectacle de llum i so, resultat del treball conjunt desenvolupat en el marc del programa d’activitats The Factory Alive! que complementen l’exposició Silver Songs. La música d’Andy Warhol. Los Ganglios i Laura Llaneli han revisat el treball multimèdia Exploding Plastic Inevitable, que Andy Warhol i la Velvet Underground van fer a The Factory entre 1966 i 1967.

Durant quatre setmanes Los Glanglios i Laura Llaneli han treballat a Can Trinxet per oferir aquest espectacle en el qual la banda estira del fil de la música electrònica i dels audiovisuals en directe. El nom de l’espectacle fa referència al treball sobre arxius MIDI que la formació troba a la xarxa i transforma. El resultat: hologrames cantant divertides versions electròniques a mig camí entre en el tecno-pop i la música per a nens de les cançons preferides i més ballables d’Andy Warhol.

Laura Llaneli s’incorpora al projecte des de la seva particular visió del fet musical. L’artista se suma a l’espectacle amb la imposició del text, que reescriu o construeix en directe per clarificar la complexitat del funcionament del MIDI o de la relació entre reflexos i llenguatges musicals. Llaneli s’ha instal•lat al taller d’artistes del carrer de Salamina.

L’espectacle es complementa amb la participació d’Enric Mas i dels alumnes d’EINA - Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, amb estampació de serigrafies, i dels de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella amb sessions d’screen test, les proves de pantalla a manera de retrats de cinema mut que Warhol feia als artistes que passaven per The Factory.

The Factory Alive! és un projecte d’art i territori, a cura d’Albert Mercadé i Artur Muñoz.

Últimes notícies

Veure imatge de  Unes sabatilles per recórrer la ciutat, la proposta de juliol del projecte 12+1 (nova finestra)
Veure imatge de Sense Títol, de Xavier Ristol Orriols (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400