Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

08/06/2017

Los Ganglios i Laura Llaneli presenten a Can Trinxet l’espectacle de llum i so General Midi

En el marc de l’exposició Silver Songs. La música d’Andy Warhol
Veure imatge de  Los Ganglios i Laura Llaneli presenten a Can Trinxet l’espectacle de llum i so General Midi (nova finestra)
La banda musical Los Ganglios i l’artista Laura Llaneli presenten aquest divendres a Can Trinxet l’espectacle General Midi, un espectacle de llum i so, resultat del treball conjunt desenvolupat en el marc del programa d’activitats The Factory Alive! que complementen l’exposició Silver Songs. La música d’Andy Warhol. Los Ganglios i Laura Llaneli han revisat el treball multimèdia Exploding Plastic Inevitable, que Andy Warhol i la Velvet Underground van fer a The Factory entre 1966 i 1967.

Durant quatre setmanes Los Glanglios i Laura Llaneli han treballat a Can Trinxet per oferir aquest espectacle en el qual la banda estira del fil de la música electrònica i dels audiovisuals en directe. El nom de l’espectacle fa referència al treball sobre arxius MIDI que la formació troba a la xarxa i transforma. El resultat: hologrames cantant divertides versions electròniques a mig camí entre en el tecno-pop i la música per a nens de les cançons preferides i més ballables d’Andy Warhol.

Laura Llaneli s’incorpora al projecte des de la seva particular visió del fet musical. L’artista se suma a l’espectacle amb la imposició del text, que reescriu o construeix en directe per clarificar la complexitat del funcionament del MIDI o de la relació entre reflexos i llenguatges musicals. Llaneli s’ha instal•lat al taller d’artistes del carrer de Salamina.

L’espectacle es complementa amb la participació d’Enric Mas i dels alumnes d’EINA - Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, amb estampació de serigrafies, i dels de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella amb sessions d’screen test, les proves de pantalla a manera de retrats de cinema mut que Warhol feia als artistes que passaven per The Factory.

The Factory Alive! és un projecte d’art i territori, a cura d’Albert Mercadé i Artur Muñoz.

Últimes notícies

Veure imatge de  La segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural, explorarà els nous escenaris de la creativitat (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet participa en el Barcelona Gallery Weekend amb exposicions, instal•lacions i accions artístiques (nova finestra)
Veure imatge de  Un meticulós treball cal•ligràfic de l’artista ASU, el mural de setembre del projecte 12+1 de l’artista (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400