Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

20/11/2017

Els Reis Mags ja tenen patges

Els 52 nens i nenes es distribuiran a les tres carrosses dels Reis i a les dues dels caramels
Veure imatge de  Els Reis Mags ja tenen patges (nova finestra)
Els Reis ja tenen la llista dels 52 nens i nenes que els acompanyaran a la Cavalcada del 5 de gener. En un acte obert a les famílies s’ha fet el sorteig dels patges que ocuparan les tres carrosses reials i les dues dels caramels.

S’han fet dos sortejos, 12 nens i nenes de 6 a 8 anys aniran a les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar; 40 infants d’entre 9 i 12 anys s’encarregaran de llançar els caramels des de les carrosses dolces. La llista dels patges reials s’inicia pel cognom Santos i finalitza amb Vega Aldea. Per la seva banda, el cognom Valiño és el primer dels infants que ocuparan les carrosses dels caramels, que finalitza en García Fernández.

Per al sorteig d’enguany s’han rebut 184 peticions. Han quedat fora nou inscripcions que no reunien les condicions establertes a les bases. Finalment, han estat 175 els infants que han participat en el sorteig (106 nenes i 69 nens). El nombre més gran de participants procedeix del Districte I.

L’Ajuntament de L’Hospitalet es posarà en contacte amb les famílies per comunicar el resultat del sorteig i preparar la Cavalcada que tindrà com a tema central la imaginació dels infants.

Últimes notícies

Veure imatge de  La Biblioteca la Bòbila participa a BCNegra en l’exposició Secrets de butxaca, sobre la novel•la popular (nova finestra)
Veure imatge de  El Museu de L’Hospitalet incorpora cinc fotografies d’Esteve Lucerón (nova finestra)
Veure imatge de  El Teatre Joventut i l’Auditori Barradas aixequen el teló (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400