Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

30/04/2020

Fem Tàndem Centre d’Art Tecla Sala - Escola Pau Sans

Veure imatge de Fem Tàndem Centre d’Art Tecla Sala - Escola Pau Sans (nova finestra)

En el marc del projecte Fem Tàndem L’Hospitalet, el Centre d’Art Tecla Sala i l’Escola Pau Sans han treballat al voltant del projecte artístic Teixint identitats, una de les exposició que el centre d’art ha acollit en les seves sales. L’alumnat del centre va visitar l’exposició i va elaborar una sèrie de treballs que després es van exposar en el centre sota el títol Teixint escola.

Teixint identitats era una exposició col·lectiva en què el teixit, el cosit i les tècniques de caràcter artesanal no amaguen la relació amb el gènere. Presentava el treball de més de 30 artistes que recuperen tècniques artesanals associades tradicionalment a la dona per tractar temes de gènere, subjectivitat i medi ambient. La mostra estava comissariada per Ascensión García (Universitat de Barcelona) i Carmen Marcos (Universitat Politècnica de València).

Fem Tàndem L’H, un projecte de singularització de les escoles públiques de L’Hospitalet mitjançant un element d’excel·lència del camp de les arts, la cultura i les ciències, enfortint els vincles i la col·laboració dels equipaments culturals amb les escoles públiques de L’Hospitalet.

Del treball que van fer els alumnes i de l’exposició que va tenir lloc a l’escola Pau Sans es va fer un vídeo que ara us presentem.

Últimes notícies

Veure imatge de El Brujo obre la temporada amb Dos tablas y una pasión (nova finestra)
Veure imatge de Exposicions, conferències i accions artístiques per al Barcelona Gallery Weekend a L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet participa en el Sónar+D amb una proposta que uneix art, recerca i innovació (nova finestra)
Veure imatge de Carlos Saura, autorretrato múltiple Berlín, 1994 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400