Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
30/12/2020

El Campament Reial farà dissabte una sessió especial sense estímuls sensorials

Instal·lat al parc de Les Planes

El Campament Reial, farà dissabte, 2 de gener, a les 16.45 hores, una sessió sense estímuls sensorials perquè en puguin gaudir els infants que hi tenen una sensibilitat especial.

El Campament Reial està instal·lat al parc de les Planes. Els patges esperen allà, en les seves carpes l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar. Les tres carpes identifiquen la procedència dels seus inquilins: la carpa de Melcior prové de les faldes de l’Himàlaia; la de Gaspar, de les terres més àrides de l’Orient, i la de Baltasar, de l’Àfrica negra. 

Un carilló gegant de Nadal permet l’entrada dels visitants. Un cop a dins no hi falten l’estel de Nadal, els carters amb les bústies, els recollidors de xumets, la Carbonera, la carrossa dels Regals, els llits d’anar a dormir, la xemeneia que treu fum amb el forn del carbó...

El campament és ple d’animació i música, però també s’hi fa molt feina. Cotxes carregats de regals arriben des de la Fàbrica de Joguines per omplir la carrossa dels regals; els treballadors reials recorren el campament amb les cartes que els Reis ja han llegit, i una ambulància molt especial recorda als assistents les mesures sanitàries que cal respectar.

El Campament Reial estarà al Parc de les Planes fins al 5 de gener, de 17 a 21 hores. Tancat els dies 31 de desembre i 1 de gener. 

Per tal de complir rigorosament amb les mesures de seguretat decretades davant la Covid, caldrà reservar prèviament l’entrada per internet, en la línia de la resta d’espectacles de Nadal. En aquest cas concret, en aquest enllaç 

https://entradas.codetickets.com/entradas/campament-reial-l-hospitalet/14549/transit/online 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400