Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

19/12/2018

Cors d’òperes i nadales per al Concert de Nadal, en benefici de la investigació de l’IDIBELL

Veure imatge de  Cors d’òperes i nadales per al Concert de Nadal, en benefici de la investigació de l’IDIBELL (nova finestra)
El Teatre Joventut acull el pròxim divendres, 21 de desembre, el tradicional Concert de Nadal protagonitzat per diverses corals i amb una finalitat solidària. Els diners recaptats es destinaran a la recerca que porta a terme l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL).

El concert tindrà dues parts. A la primera, les corals Adinoi, Heura, Cor Creixent, Elisard Sala i Xalesta interpretaran cors d’òpera i Nadales populars. A la segona part, el Cor Gregal, la Coral de Filologia de la UB, la Coral Elisard Sala i la Banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès interpretaran una selecció de peces de l’obra Carmina Burana, de Carl Orff.

L’IDIBELL destinarà els diners de la recaptació a la campanya de mecenatge Fitxa talent!, amb l’objectiu de reunir fons solidaris i filantròpics per dotar de finançament les noves beques de formació de joves investigadors.

L’institut dedicat a la investigació considera que l’excel•lència i la qualitat de la recerca es basen en el capital humà i, en aquest sentit, creuen que cal reforçar els inicis de la carrera investigadora dels joves científics.

L’IDIBELL és un dels principals centres de recerca, ubicat a L’Hospitalet i integrat per l’Hospital Universitari de Bellvitge, l’Institut Català d’Oncologia, la Universitat de Barcelona del Campus Bellvitge i l’Hospital de Viladecans.

Més de 1.000 persones de diversos països formen l’equip humà de l’IDIBELL, dedicades a la investigació biomèdica per millorar la salut de la població.

El concert començarà a les 21 hores. El preu de les entrades és de 10 euros.

Últimes notícies

Veure imatge de  El pont de la Vanguard es transforma amb la instal•lació artística La pell de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Un dragó de Komodo és el protagonista del cartell de les Festes de Primavera 2019 (nova finestra)
Veure imatge de 	Via Kanana, un espectacle de dansa urbana africana, obre a L’Hospitalet la Quinzena de dansa metropolitana (nova finestra)
Veure imatge de  El fotògraf Fernando Moleres denuncia els efectes del canvi climàtic amb una exposició que retrata la bellesa i la fragilitat de l'Àrtic (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400