Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

31/03/2017

Les Festes de Primavera 2017 ja tenen cartell

Veure imatge de Claudia García al costat del cartell del qual és autora (nova finestra)
S'ha presentat oficialment el cartell de la pròxima edició de les Festes de Primavera, obra de Claudia García García, alumne de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella de la ciutat. Els altres finalistes han estat Rubén Planas i les joves Desiré Arco i Tania Sánchez, que comparteixen l’altra cartell finalista.

L’acte de presentació del premi ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa, Núria Marín, i el regidor de Cultura, David Quirós, entre d’altres. L’alcaldessa ha felicitat als joves artistes i els ha agraït l’esforç i dedicació per participar en la convocatòria.

El cartell guanyador recull el dibuix d’una espardenya blanca amb flors de colors i una de les cintes de l’espardenya, vermella, representa la llengua d’un drac, l’element icònic de les Festes de Primavera. El jurat ha destacat la qualitat de les obres presentades i que el disseny reflecteix molt bé l’esperit de la festa.

Aquesta serà la sisena edició de les Festes de Primavera amb un cartell dissenyat per un alumne de l’escola. L’Ajuntament i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella van establir un acord de col•laboració per obrir un procés participatiu entre l’alumnat del centre per difondre la producció i l’obra gràfica de joves dissenyadors.

El disseny es reproduirà en el material promocional (banderoles, tanques publicitàries, programes de mà, etc.) de la pròxima edició de les Festes de Primavera de L’Hospitalet, que tindran lloc del 20 al 23 d’abril.

La guanyadora de la convocatòria i els finalistes rebran com a premi 300 euros. La guanyadora, a més, treballarà amb l’equip del Servei Municipal d’Imatge Corporativa i Relacions Externes en l’adaptació del disseny als diferents suports.

Últimes notícies

Veure imatge de  La Nit dels Museus obre les sales d’exposicions fins a la una de la matinada (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet participa en el festival Understanding Design (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400