Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

25/04/2019

Avui comencen les Festes de Primavera

Veure imatge de  Avui comencen les Festes de Primavera (nova finestra)
Miguel Ángel Rodríguez, ‘El Sevilla’, líder del grup Mojinos Escozíos és l’encarregat d’obrir les Festes amb el pregó des del balcó de l’Ajuntament, avui a les 20 hores. La ciutat viurà quatre dies de festa amb música, teatre, humor, activitats infantils, esports.... la rambla de Just Oliveres, el parc de la Remunta, els jardins de Can Sumarro, La Farga, el parc de Bellvitge i la plaça de l’Ajuntament són els espais centrals de la festa.

La música és un dels plats forts amb Rozalén i Beret, a La Farga. El parc de la Remunta ofereix les actuacions de Flux, Suu, Oques Grasses, Drop Collective, Muyayo Rif i Buhos i l’espectacle per a públic familiar Xiula. La Primavera in Black envairà els jardins de Can Sumarro, amb els concerts de petit format dedicats al jazz i al blues.

Les Festes s’estenen per la ciutat amb propostes lúdiques com el Meeec!, el festival de música al carrer, a Collblanc; el parc de la ciència, amb tallers, demostracions i xerrades temàtiques, espectacles d’humor i màgia, al parc de les Planes; el jardí dels titelles, a Santa Eulàlia, i el Parc de les Meravelles, al parc de Bellvitge.

Els monòlegs d’humor ens esperen a Fac14, Oncle Jack, El Viejo Piano, Mizuwari Cocktail Bar i Kfé Olé. També hi haurà teatre amb les Càpsules i una de molt especial dirigida per Cesc Gelabert i interpretada per diferents artistes vinculats a la ciutat.

A la Biblioteca Tecla Sala tindrà lloc la IX Trobada d’autors locals per presentar la guia Ciutat plural, llibres singulars.

I tot amenitzat amb els elements de la cultura popular i tradicional com el Fabulari, el Correfoc o la trentena Trobada de Gegants.

Consulteu el programa a la pàgina web i recordeu que també les podeu seguir a través de Facebook, Twitter i Instagram i compartir-les amb nosaltres amb l’etiqueta #PrimaveraLH

Últimes notícies

Veure imatge de  Les últimes creacions de videoart arriben a L’Hospitalet de la mà del Festival Loop (nova finestra)
Veure imatge de  L’EMMCA recull a Maastrich el Premi EPSA (nova finestra)
Veure imatge de  Els perfils de Twitter dels protagonistes de “Parèntesi?”, presents a la IV Jornada de Patrimoni Cultural (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400